Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Tukums

Sammenlign biludlejningsselskaber Tukums

Bedste pris på billeje i Tukums

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Tukums, regionen Tukuma novads, Letland. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Tukums - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Tukums i Letland. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser.

Biludlejning på Tukumss jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Riga International Lufthavn 50 km. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Oplysninger om Tukums

Tukums (Tukum, Tukkum) er en by beliggende i kommunen Tukums, Tukuma novads regionen, Letland. Er regionens amtssæde. 1. største by i form af beboere i regionen og Letland 11. største by. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Letland og Tukums. Byen ligger omkring 63 m over havets overflade. Nærliggende andre større byer er Riga (ca 742 600 indb), Jelgava (ca 61 800 indb), Jurmala (ca 54 100 indb), Salaspils (ca 17 600 indb), Bolderaja (ca 14 800 indb) og Kuldīga (ca 13 300 indb). I byen bor ca. 18 300 (2018). Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Bolderaja, Olaine, Saldus, Talsi, Dobele, Daugavgrīva, Kandava, Centrs, Ozoliņi, Veļķi, Jauntukums og Lauktehnika. Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Tukuma Busstation. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Tukums.

Seværdigheder, Attraktioner og Aktiviteter

På besøg og turist i Tukums? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Šlokenbeka og Durbes Slot er nye som gamle fine slotte at se, og er beliggende i byens centrum. Bird watching tower, Ķemeru pilskalna putnu tornis, Bucks Hill og Kurgāns er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Tukuma Park, Old Water Tårnet Park, Durbes Park og Jaunmokas Manor estate. En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Jumpravas ezera peldvieta. De er alle tæt på byen.

Rejsemål med billeje i nærheden af, Tukums

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Riga Lufthavn og Billeje Ventspils Lufthavn. Leje bil envejs og envejsleje (one way) hvor du henter her og forlader der. Billeje i nærliggende byer: Sammenligne lejebiler Jurmala, Lej en bil Jelgava, Lejebiler Riga, Salaspils og Mazeikiai. Billige udlejningsbiler i Tukums. Biludlejning i byer som f.eks: Søg efter billeje Riga, Søg efter billeje i Daugavpils, Biludlejning Liepaja, Jelgava og Jurmala.

Biludlejningsselskaber i Tukums, Letland

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Riga Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Tukums kundeanmeldelser & ratings