SIXT USA åbner et nyt kontor i Eagle County Regional Airport i Vail, Colorado

ColoradoSIXT USA, en af verdens førende premium-udbydere af mobilitet, åbner sin nyeste placering i Eagle County Regional Airport i Vail, Colorado den 23. november, hvilket giver flere rejsende premium lejemuligheder på endnu et stort turistmarked. Denne meddelelse følger et væld af filialåbninger over hele USA i det forløbne år, herunder Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Lufthavn, Charlotte Douglas International Airport, Nashville International Airport og Kauai Lihue International Airport, der fortsætter med at vokse mærkets fodaftryk på landsplan.

Vail har i gennemsnit mere end 1,6 millioner besøg årligt, hvor 2021 er et af de travleste år nogensinde, ifølge Eagle County Regional Airport. Byen er en af de mest velkendte skidestinationer i USA, og åbningen af SIXT Vail-afdelingen vil give vinterrejsende mulighed for at leje den bedste transport i klassen, når de skal til bjergene. Afdelingsåbningen er ideelt timet, og de fleste skisportssteder i Colorado åbner officielt deres døre i begyndelsen af november.

“Vi er glade for at fortsætte vores amerikanske ekspansion ved at tilføje Vail til vores voksende netværk” sagde Tom Kennedy, President og Chief Executive Officer hos SIXT USA. “Vail har længe været en af de mest populære skidestinationer i USA, og vi ser frem til at tilbyde vores premium-produkter og udlejningstjenester til de tusindvis af skiløbere og feriegæster, der vælger at rejse gennem Eagle County Regional Airport.”

SIXT USA har fortsat med at udvide aktiviteterne med det formål at bringe et førsteklasses produkt og kundeservice til rejsende i hele landet. Kunder opfordres til at downloade SIXT-appen og bruge den nye Mobile Checkout-tjeneste, som nu er tilgængelig i over 30 lufthavnslokationer.

Om SIXT

Sixt SE, med sit registrerede kontor i Pullach nær München, er en førende international udbyder af højkvalitets mobilitetstjenester. Med sine produkter SIXT rent, SIXT share, SIXT ride og SIXT+ på mobilitetsplatformen ONE tilbyder virksomheden en unikt integreret premium mobilitetsservice på tværs af områderne bil- og erhvervskøretøjsudlejning, bildeling, ride-hailing og bilabonnementer. Produkterne kan bookes gennem SIXT-appen, som også integrerer tjenesterne fra sine anerkendte mobilitetspartnere. SIXT har en tilstedeværelse i mere end 100 lande over hele kloden.