Enterprise åbner i Aruba og Panama og ekspanderer i Brasilien

PanamaEnterprise har annonceret, at dets flagskibsmærke Enterprise Rent-A-Car har åbnet sine første udlejningssteder i Aruba og Panama, samt 25 yderligere filialer i Brasilien. De nye lokationer – som allerede tager imod reservationer – slutter sig til National Car Rental og Alamo Rent A Car-mærkerne i alle tre lande. Enterprise Holdings ejer alle tre brands.

Enterprise Rent-A-Car-afdelingen i Panama er placeret i Panama Citys Tocumen International Airport – en af ​​de travleste lufthavne i Mellemamerika og en nøgledestination for mange forretningsrejsende. På Aruba, en af ​​de bedste destinationer for fritidsrejsende fra USA, er den nye placering i Queen Beatrix International Airport i Oranjestad.

Enterprise Rent-A-Car-udvidelse De nye filialer i Brasilien øger Enterprise Rent-A-Cars’ tilstedeværelse i landet til 77 lokationer. Mærket er vokset hurtigt i Brasilien, Sydamerikas største marked; alle disse websteder er åbnet siden den brasilianske lancering i 2019.

Åbningerne er alle en del af virksomhedens igangværende ekspansion i Latinamerika og Caribien. Enterprise Rent-A-Car fik sin debut i Caribien i 2014 og udvidede til Latinamerika kort derefter.

Kunder, der rejser til Aruba og Panama, kan nyde flere fordele og belønninger med udvidelsen af ​​to loyalitetsprogrammer: Enterprise Plus gennem Enterprise Rent-A-Car-mærket og den prisvindende Emerald Club gennem National Car Rental.

“Aruba, Panama og Brasilien er en del af vores fortsatte globale vækst, da vi stræber efter at betjene både forretnings- og ferierejsende, uanset hvor de er i verden,” siger Peter A. Smith, vicepræsident for global franchising hos Enterprise Holdings. Når disse destinationer genåbner for internationale flyvninger, er vi dedikerede til at give vores kunder en lejeproces, der er sikker, komfortabel og styrket af vores kundeservice i verdensklasse. Og når kunderne begynder at rejse igen, er øget tilgængelighed for Enterprise Plus og Emerald Club en anden måde at takke dem for deres forretning.