Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Salto

Sammenlign biludlejningsselskaber Salto

Bedste pris på billeje i Salto

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Salto, regionen Salto, Uruguay. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Salto - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Salto i Uruguay. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Salto, Thrifty på Avenida Luis Batlle Berres 520. Biludlejning på Saltos jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Salto Nueva Hesperides Lufthavn 6 km, STY og færge terminaler og havne (Puerto de Salto). Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Oplysninger om Salto

Salto (Salta, Ciudad del Salto) er en by i kommunen Salto, Salto regionen, Uruguay. Er regionens amtssæde. 1. største by i form af beboere i regionen og Uruguays 2. største by. Beliggende omkring 18 meter over havoverfladen. Quebracho, Villa Constitución, Arenitas Blancas er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Nærliggende andre større byer er -. I byen bor der ca. 99 800 (2018). Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Salto. Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Terminal de Concordia, Busterminal og Terminal Daymán. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Salto.

Attraktioner, Seværdigheder og Aktiviteter

Rejsemål med billeje i nærheden af, Salto

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Paysandú Lufthavn. Biludlejning envejs og envejsleje (one way) hvor du kommer her og forlader der. Biludlejning i byer som f.eks: Sammenligne lejebiler Montevideo, Lej en bil Paysandú, Lejebiler Las Piedras, Rivera og Maldonado.

Biludlejningsselskaber i Salto, Uruguay

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Advantage, Localiza, Multicar og PuntaCar. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Paysandú Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Salto kundeanmeldelser & ratings