Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Danmark

Sammenlign biludlejningsselskaber Danmark

Bedste pris på billeje i Danmark

Prissammenligning på billeje på tværs af Danmark online. Søg og book et køretøj i enkle trin. Når du booker en udlejningsbil via os, er der ingen problemer som afventer ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometertal, obligatorisk forsikring og lufthavnsafgifter, lokale skatter og afgifter. God pris for familie-, økonomi- og luksusbiler. Vi kan hjælpe dig med at søge biludlejning i Danmark. Hvis du kun ønsker at leje et køretøj fra en virksomhed, som du allerede kender navnet på, kan du vælge det fra søgelisten.

Visa, Mastercard, Digicert

Råd og tips, når du leder efter en lejebil i Danmark

Her har vi samlet nogle tips til, hvad du skal overveje, når du leder efter en lejebil i Danmark og i regioner/stater som Hovedstaden, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Nordjylland.

Er der flere af jer, der skal køre bilen? Hvor skal du hen?

Ekstra driver? Hvis mere end én person kører bilen, skal dette oplyses ved reservationen eller hos virksomheden ved ankomst. Husk at der kan være restriktioner på at køre bilen til andre lande og tage bilen fra eller til øer som Sjælland, Fyn, Amager, Lolland, Als, Falster, Bornholm, Mors, Langeland og Møn.

Gennemgå kontrakten og vilkårene omhyggeligt

Gennemgå og læs lejebetingelserne, inden du bestiller lejebilen. Autoprio.dk tilbyder udlejningsbiler fra flere forskellige udlejningsbilselskaber og betingelserne er forskellige mellem de forskellige selskaber. Mindre virksomheder kan have administrative gebyrer, der skal betales på stedet, der vedrører tankning efter hjemkomst. Eventuelle gebyrer oplyses ved reservationen. Gennemgå og læs kontrakten, når du afhenter din lejebil. Autoprio.dk tilbyder billige lejebiler fra flere forskellige udlejningsbilselskaber i Danmark og kontrakten er forskellig mellem de forskellige selskaber. Hvis der er noget, du ikke forstår i kontrakten, så spørg en fra virksomheden på stedet eller kontakt os direkte.

Book så tidligt som muligt

Bestil så tidligt som muligt, det vil normalt være dyrere, hvis du venter. I store byer som København, Aarhus, Odense, Aalborg, Frederiksberg, Esbjerg, Horsens, Randers, Kolding og Vejle stiger priserne ofte, jo senere du bestiller. Det kan også være svært at finde biler i større lufthavne som Københavns-Kastrup Lufthavn, Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn, Odense Lufthavn, Aalborg Lufthavn, Esbjerg Lufthavn, Roskilde Lufthavn, Sønderborg Lufthavn, Bornholm Rønne Lufthavn og Vojens Lufthavn, hvis du venter for længe.

Er gratis kilometer/fri miles inkluderet?

Tjek at fri kilometer er inkluderet i lejen. Hvis fri kilometer ikke er inkluderet, skal du kontrollere, at antallet af kilometer i kontrakten er tilstrækkeligt. Alle større virksomheder har ubegrænset kilometertal, men billigere virksomheder kan have en maksimal kilometertal pr. dag.

Lav en hurtig inspektion ved afhentning

Efterse og undersøg lejebilen, når du afhenter den. Tjek at alle skader, ridser og buler er med i tilstandsrapporten. Tjek hvor stor selvrisikoen er! Det, der ofte skelner mellem mindre, billigere virksomheder i Danmark og større globale virksomheder, er selvrisikoens størrelse. Læs også betingelserne grundigt, når det kommer til hvordan bilen skal returneres. Mindre lokale virksomheder kan have et administrationsgebyr, hvis bilen skal returneres med tom tank. Eventuelle gebyrer fremgår af vores vilkår og betingelser, når du ansøger.

Fyld bilen op, før du returnerer den

Forskellige virksomheder har forskellige brændstofbetingelser. Skal bilen tankes op inden retur, så gør det for at undgå ekstra gebyrer fra biludlejningsfirmaet. Nogle mindre firmaer har et administrationsgebyr for tankning af bilen, hvis den skal stå tom, hvilket fremgår af betingelserne men ikke altid i totalprisen. Se ekstra nøje på tankningsreglerne! Hvis virksomheden har Afhentning fuld, aflever tom så kan der være et administrativt gebyr for tankning. Eventuelt gebyr oplyses ved reservationen. Det er ofte de billigere firmaer, der har Afhentning fuld, aflever tom.

Sammenlign priser fra flere firmaer og bestil lejebilen på internettet

Lej en bil billig i DanmarkAt søge og bestille billeje på internettet bliver billigere, og det er nemmere og tager kortere tid. Sammenlign mange virksomheder og sider for at finde den bedste pris. Autoprio.dk sammenligner flere virksomheder på samme tid i en enkelt søgning via Cartrawler. Vi ejer ingen biler men sammenligner kun priser fra forskellige firmaer som f.eks. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo og Keddy By Europcar osv.

Ofte stillede spørgsmål om billeje i Danmark

Kan jeg leje en bil, hvis jeg er under 25 eller over 75 i Danmark?

Ja, de fleste biludlejningsagenter har en min. aldersgrænse på 21 år ved leje. Dog kan kravene variere afhængigt af biludlejningsagent og destinationsland. Bemærk venligst, at der kan tillægges yderligere gebyrer, hvis den primære chauffør er under 25 eller over 75 år gammel, til dækning af de ekstra forsikringsomkostninger. Alle ekstra gebyrer vil blive angivet på tidspunktet for reservationen under oversigten over gebyrer, før du bekræfter reservationen.

Hvor kan jeg tegne lejebilsforsikring i Danmark?

Vi anbefaler, at du tegner selvrisiko ved reservationen (AXA Assistance). Vores forsikringspartnere tilbyder en komplet selvrisiko pakke, der er op til 50% billigere end du ville betale ved biludlejerens skranke. Omkostninger og betingelser for forsikringen vil blive vist i løbet af booking.

Kan jeg reservere uden et kreditkort i Danmark?

Ja. Du kan foretage en reservation uden et kreditkort. Bemærk, at selv hvis du vælger at betale med debitkort, bliver du på tidspunktet for afhentning nødt til at opgive et gyldigt kreditkort i førerens navn, da udlejningsagenten kræver et kreditkort, hvorfra de kan opkræve depositum for lejen. Accepterede kreditkort ved afhentning er MasterCard, Visa og i nogle tilfælde American Express.

Er der ekstra gebyrer for drop off på et andet sted i Danmark?

Ja, i de fleste tilfælde vil biludlejeren opkræve et ekstra gebyr, hvis du ønsker at returnere køretøjet på et andet sted. Vi vil tydeligt angive, om engangsafgiften er inkluderet i lejeprisen, eller hvad ekstra omkostninger kan opstå på tidspunktet for booking.

Find en udlejningsbil i Danmark - Søg, Sammenlign & Spar

Billig biludlejning i DanmarkVi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller ændringer op til 24 timer før køretøjet skal afhentes. Nem, direkte og sikker biludlejning. Søg online. Autoprio.dk kan tilbyde billig biludlejning i Danmarks fleste byer, togstationer og rejsemål samt i de store lufthavne.

Vi sammenligner lejepriser og billeje fra flere virksomheder på alle de populære destinationer i Danmark og finder de bedste priser på udlejningsbiler. Søg og book i byerne København, Aarhus, Odense, Aalborg, Frederiksberg, Esbjerg, Horsens, Randers, Kolding, Vejle, Hvidovre, Greve, Herning, Roskilde. Vi oplister priser fra virksomheder, der er sikre og kvalitetsgodkendte, så der ikke bliver problemer, når du ankommer.

Fakta om Danmark

Danmark (Kongeriget Danmark) har omkring 5 484 000 indbyggere og er beliggende i Europa. Hovedstaden er København, hvor der bor omkring 1 153 600 indbyggere. Samlet areal på 43 094 km². 23. største land i forhold til indbyggere og 31. største i areal i Europa. De største regioner/stater/amter er Hovedstaden, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Nordjylland af i alt five. Danmark er det 112. største land i forhold til indbyggertal og 137. største i areal i verden. Alternative navne er Kongeriget Danmark, Danemark, Kingdom of Denmark, Danimarca, Denmark. Den officielle valuta er Krone (DKK) og bruges til at betale med. Har nabolandende Tyskland. Er det inkluderet i prisen at krydse landegrænser? Normalt ikke, biludlejningsfirmaer kan opkræve et gebyr for kørsel på tværs af landegrænser til Tyskland. Alle ekstra omkostninger er betalt direkte ved udlejning i lokal valuta Krone (DKK). Det kan ses i vilkår og betingelser for booking, om det er tilladt at krydse landegrænser samt til hvilke lande. De officielle sprog, der anvendes i landet, er f.eks. Tysk, English, Danish, Faroese. +45 er landekoden, når du vil ringe til landet via telefon. Vejr og kort over byer, land etc. i Danmark. Få forslag til oplevelser, seværdigheder, museer og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse i landet. København (ca 1153600 indb), Aarhus (ca 237600 indb), Odense (ca 145900 indb), Aalborg (ca 122200 indb), Frederiksberg (ca 95000 indb) er de fem største områder. .dk er den mest almindelige domæneendelsen for websteder i landet.

Turistattraktioner og aktiviteter i Danmark

Brug en dag på at kigge på dyr? Den Blå Planet og Zoo Kopenhagen er akvarier, zoologiske haver, dyreparker, tropicarium, tropisk hus og terrarium i Danmark. Vandland, forlystelsesparker eller forlystelsesparker, som du kan gå til, er for eksempel Væddeløbsbanen, Badeland, Tivoli Gardens, Legoland Billund, BonBon-land og Tivoli Friheden. Vil du gøre noget sjovt med hele familien? Benyt lejligheden til at smage den lokale vin i løbet af din ferie. Tænker du på at tage på en vintur til Danmark? Vingårde og vinproducenter beliggende i Danmark er for eksempel Vester Ulslev Vingaard, Ästad Vingård, Dansk Vincenter, Godsets Vin og Vejrhøj Vingård.

Billig biludlejning med ubegrænset antal kilometer i Danmark

Der er mange forskellige modeller og størrelser af biler at vælge imellem. Køretøjstyper og biltyper i Danmark: Lille SUV (Small SUV), Fuldstørrelse Elite (Fullsize elite), Specielle biler (Special), Økonomi (Economy), Mellemstørrelse elite (Intermediate elite), Standard, Elektriske biler (Electric cars), Medium SUV, Knallert (Moped), Premium, Økonomi elite (Economy elite), Stationcar / stasjonsvogn / kombibiler / familiebiler (Estate), 5-sæders minivan / minibus (5 seat minivan), Lastvogn / flyttevogn (Cargo van), Luksus / sportsvogn elite (Luxury elite), Kompakt elite (Compact elite), Luksus / sportsvogn (Luxury), Stor lastbil (Large truck), Fuldstørrelse (Fullsize), Eksotiske biler (Exotic), Mellemstørrelse (Intermediate), 7-sæders minivan / minibus (7 seat minivan), Lille medium lastbil (Small-medium truck), Minivan / minibus (Minivan), Kompakt (Compact), 9-sæders minivan / minibus (9 seat minivan), Mini, Mini elite, Hybrid biler (Hybrid cars), SUV / Jeep / 4×4 (SUV), Cabriolet (Convertible). Større byer og populære destinationer har flere biltyper at vælge imellem. Hvis du ønsker at leje en luksusbil, så søg i de store lufthavne og mest populære destinationer i de største regioner såsom Hovedstaden, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Nordjylland mfl. Det kan være svært at finde specialbiler i højsæsonen, så søg i god tid for at være sikker på at finde den bil, du ønsker.

Eksempler på biler, der kan lejes i Danmark er Lille SUV, Lille medium lastbil, etc. Økonomi: f.eks. Toyota Yaris, BMW i3 Electric, Opel Corsa, etc. SUV / Jeep / 4×4: f.eks. BMW X5, Nissan Juke, Audi Q7, Daihatsu Terios, BMW X3, etc. Stationcar / stasjonsvogn / kombibiler / familiebiler: f.eks. Toyota Avensis Estate, Skoda Octavia Estate, Audi A6 Estate, Mini elite, Økonomi elite, Mellemstørrelse elite, etc. 7-sæders minivan / minibus: f.eks. Renault Espace, Mercedes Viano, BMW 2 Series Gran Tourer, Ford Galaxy, Specielle biler, etc. 5-sæders minivan / minibus: f.eks. Renault Scenic, Citroen C4 Picasso, Citroen Berlingo, Kia Carnival, etc. Mini: f.eks. Peugeot 107, Fiat 500, Citroen C1, Smart Fortwo, Toyota Aygo, Eksotiske biler, etc. Fuldstørrelse: f.eks. Audi A5, BMW 3 Series, etc. Kompakt: f.eks. Audi A3, Volkswagen Golf, Nissan Leaf Electric, Opel Astra, Knallert, etc. Cabriolet: f.eks. BMW 3 Series Convertible, Audi A5 Convertible, Mini Convertible, Mercedes E Class Convertible, Kompakt elite, etc. Lastvogn / flyttevogn: f.eks. Ford Transit LWB, Renault Trafic Cargo Van (5m3), Ford Transit SWB Van, Iveco Daily Cargo Tail Lift (18m3), Vauxhall Astra Combo Van, Hybrid biler, etc. 9-sæders minivan / minibus: f.eks. Mercedes Vito Diesel, Mercedes Vito Traveliner, Ford Transit, Ford Tourneo, Medium SUV, etc. Standard: f.eks. BMW 4 Series Gran Coupe, Volkswagen Passat, Luksus / sportsvogn elite, Elektriske biler, etc. Mellemstørrelse: f.eks. Renault Fluence Electric, Opel Mokka, Ford Mondeo, Toyota Avensis, Audi A3, etc. Luksus / sportsvogn: f.eks. Porsche Macan, Aston Martin Rapide, Mercedes S Class, etc. Minivan / minibus: f.eks. Mercedes Viano, etc. Premium: f.eks. Mercedes E Class, Fuldstørrelse Elite, Stor lastbil, etc. og andre. I mindre byer og på øer som Sjælland, Fyn, Amager, Lolland, Als, Falster, Bornholm, Mors, Langeland, Møn, Strynø, Anholt, Vorsø Kalv, Vorsø, Vogterholm, Vigsø, Vigø, Vigelsø, Vensholm, Venø, Vejrø, Vejrø, Vejlø, Vejlø, Tyvholm, Tyreholm, Tunø, Taro, Torø, Tornø og Tjørneholm, er udbuddet dog mindre.

Færdselsregler og parkeringsregler

At køre en udlejningsbil i Danmark er ikke særlig svært, men som i de fleste lande er der regler at følge, når det kommer til trafik og parkering. Det kan være nyttigt at kende de vigtigste regler for trafik og parkering før din rejse, så du undgår bøder og din rejse bliver sikker. Hvis du planlægger at leje en bil og køre i de større byer, såsom København, Aarhus, Odense, Aalborg, Frederiksberg, Esbjerg, Horsens, Randers, Kolding, Vejle, Hvidovre, Greve, Herning, Roskilde bør du være opmærksom på nogle ting. Det kan være svært at finde parkering, og der er ofte lange trafikpropper, især i myldretiden.

Tips og tricks til at leje en bil i Danmark

Book din bil i Danmark før turen, det er næsten altid billigere. Book så tidligt som muligt, da det normalt bliver dyrere jo tættere på afrejsedatoen du kommer. Hvis din bil skal afhentes i en lufthavn, skal du bestille, før du rejser, lufthavne såsom København Kastrup Lufthavn, Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn, Odense Beldringe Hans Christian Andersen Lufthavn, Aalborg Lufthavn, Esbjerg Lufthavn, Roskilde København Lufthavn og Sønderborg Lufthavn. Vi sammenligner f.eks. disse virksomheder i Danmark: Alamo, Thrifty, Budget, Avis, National, Europcar, Flizzr, Keddy By Europcar, Enterprise, Sixt, Hertz.

Destinationer med billeje i Danmark

Sammenlign biludlejning i områder som f.eks: Søg efter billeje Hovedstaden, Lejebiler Midtjylland, Billeje Syddanmark, Sjælland og Nordjylland. Biludlejning i Danmark er den bedste transportform til at køre korte eller lange afstande. Biludlejning i byer som f.eks: Biludlejning København, Lej en bil Aarhus, Billeje Odense, Aalborg, Frederiksberg, Esbjerg, Horsens, Randers, Kolding, Vejle, Hvidovre, Greve, Herning, Roskilde, Silkeborg, Næstved, Ballerup, Charlottenlund, Vanløse og Fredericia. Lej en bil under dit ophold i Danmark og udforsk de omkringliggende områder. Biludlejning i lufthavne som f.eks: Søg efter billeje i Københavns-Kastrup Lufthavn, Biludlejning Billund Lufthavn, Billige lejebiler Aarhus Lufthavn, Odense Lufthavn, Aalborg Lufthavn, Esbjerg Lufthavn, Roskilde Lufthavn, Sønderborg Lufthavn, Bornholm Rønne Lufthavn, Vojens Lufthavn og Midtjyllands Lufthavn.

Biludlejningsselskaber vi sammenligner i Danmark

Når du søger efter biludlejning i Danmark, autoprio.dk sammenligner rentacarnow.com f.eks. disse virksomheder: Budget, National, Avis, Sixt, Hertz, Keddy By Europcar, Thrifty, Flizzr, Enterprise, Europcar og Alamo.

Lejebil Danmark kundeanmeldelser & ratings