Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Kairouan

Sammenlign biludlejningsselskaber Kairouan

Bedste pris på billeje i Kairouan

Sammenlign priser på biludlejning i byen Kairouan, regionen Kairouan, Tunis med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoprio.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Kairouan - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Kairouan i Tunis.

Hertz, Europcar, Avis, Sixt, Keddy By Europcar, Budget er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Kairouans jernbanestationer rejsecentre og lufthavne som Kairouan Lufthavn 1 km, Enfidha Hammamet International Lufthavn 54 km og Monastir Habib Bourguiba International Lufthavn 60 km, QKN.

Fakta om Kairouan

Information om byen Kairouan (القيروان, Qairwan, Qairouan, Al-Kayrawān, Al Qayrawān, Kairwan), beliggende i kommunen Kairouan, Kairouan regionen, Tunis. Er regionens amtssæde. 1. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 4. største by/samfund. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Sahline, Sidi Bou Ali, Menzel Kamel, Haffouz, Sbikha, El Mourstane. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Sousse (ca 164 100 indb), Monastir (ca 71 500 indb), Msaken (ca 64 600 indb), Skanes (ca 64 200 indb) og Djemmal (ca 40 000 indb) er større nabobyer. Beliggende omkring 65 meter over havoverfladen. Der bor ca. 119 800 (2018) indbyggere i byen. Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Kairouan Busstation, der ligger inden for gåafstand. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Kairouan.

Attraktioner, Seværdigheder og Aktiviteter

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Kairouan. Hotel Continental er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve parker og haver, som er anbefalet af os. Rakada Palads er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Kairouan. Tæt ved er interessante forter, slotte og fæstninger såsom, Tårnet el Farik. Forlystelsesparker, vandland og forlystelsesparker i nærheden af Kairouan er for eksempel Kids Land. Leder du efter oplevelser og aktiviteter for hele familien?

Aghlabiden Bassins og Henchir Saadia er interessante ruiner af gamle bygninger og genstande. Fine moskeer eller islamisk helligdom placeret på en kort afstand Moske Oqba Ibn Nafi, Moske Said Haj og Kairouan Medina. Har I lyst til at se en sport/kamp eller koncert? I nærheden af byen ligger Stadium of Kairouan. Se måske en lokal fodboldkamp? Er du interesseret i historie og arkæologi? I nærheden er følgende interessepunkter, Poste d’El Onk og Poste d’El Gountass. Se interessant arkæologi og historie. Carpet Museum, Mausolée du Barbier, Sidi Abid el Ghariani Zaouia og Rakada Palads Museum ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier?

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Monastir Habib Bourguiba Lufthavn og Biludlejning Enfidha Hammamet Lufthavn. Biludlejning envejs og envejsleje (one way) hvor du kommer her og forlader der.

Biludlejningsselskaber i Kairouan, Tunis

I regionen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Keddy By Europcar, Hertz, Budget, Europcar, Sixt og SGF. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Monastir Habib Bourguiba Lufthavn og Enfidha Hammamet Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Kairouan kundeanmeldelser & ratings