Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Morogoro

Sammenlign biludlejningsselskaber Morogoro

Bedste pris på billeje i Morogoro

Prissammenligning på biludlejning i byen Morogoro, regionen Morogoro, Tanzania online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Morogoro - Sammenlign priser før du bestiller!

Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet. Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Morogoro, Tanzania.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Morogoros jernbanestationer rejsecentre og lufthavne. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Sixt, Europcar, Hertz, Avis, Budget.

Oplysninger om Morogoro

Morogoro (Murogoro, Mkoa wa Morogoro, Mrogoro) er beliggende i kommunen Morogoro Urban, Morogoro regionen, Tanzania og er en by. Er regionens amtssæde. Er den 1. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Tanzanias 6. største by. En by på omkring 250 900 (2018) indbyggere. De omkringliggende større byer, rejsemål er Magole (ca 18 800 indb), Msowero (ca 17 900 indb), Ngerengere (ca 17 200 indb) og Kimamba (ca 11 200 indb). Byen er omkring 504 meter over havets overflade. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Kimamba, Kisanga, Mafiga. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Tanzania og Morogoro Urban. Busstationer og busstoppesteder i nærheden af ​​byen er Hice stand, Morogoro Busstoppested, Abood Bus Service, Msamvu Busstation, Kaloleni Daladala Stand, Morogoro Town Daladala Stand, Hood Bus og Sabasaba Daladala Stand. Få også tips om lokale virksomheder.

Seværdigheder, Aktiviteter og Attraktioner

Nogle forslag til arrangementer, attraktioner, museer, aktiviteter, oplevelser, steder og destinationer i Morogoro, der kan være værd at besøge under din ferie. På golfrejse og leder efter baner? Golfbanerne Morogoro Gymkhana Club Golf Course 2 km ligger i nærheden. Oplev en smuk botanisk have? Bustani ya Sabasaba ligger inden for gåafstand. Tæt på centrum er Jamhuri Stadium. Se feriestedets forskellige hold spille eller har I lyst til fodbold? Eller se en koncert?

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Dar es-Salaam Lufthavn og Biludlejning Zanzibar Lufthavn. Søg i hundreder af udlejningsbilsider på én gang efter billejetilbud i Morogoro.

Biludlejningsselskaber i Morogoro, Tanzania

Avis, Hertz, First Car Rental, Budget, Europcar og Sixt er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Julius Nyerere Dar es-Salaam International Lufthavn og Abeid Amani Karume Zanzibar Kisauni International Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Morogoro kundeanmeldelser & ratings