Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Iringa

Sammenlign biludlejningsselskaber Iringa

Bedste pris på billeje i Iringa

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Iringa, regionen Iringa, Tanzania. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Iringa - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Iringa, Tanzania. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet.

Biludlejning på Iringas rejsecentre, togstationer og lufthavne som Iringa Lufthavn 12 km, IRI. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker billejebooking på nettet og online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søger søgningen leder efter alle typer af emner. I Iringa er biludlejningsselskaber og virksomheder som Budget, Avis, Sixt, Europcar, Hertz.

Oplysninger om Iringa

Iringa er en by i kommunen Iringa Urban District, Iringa regionen, Tanzania. Er regionens amtssæde. 1. største by i form af beboere i regionen og Tanzanias 14. største by. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Iringa. Beliggende omkring 1625 meter over havoverfladen. Små landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Kalenga, Nduli, Mapanda, Ilole og Ihimbu. De omkringliggende større byer, rejsemål er Ilula (ca 29 200 indb) og Izazi (ca 18 000 indb). I byen bor der ca. 111 800 (2018). Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Stendi ya daladala kalenga, Mlandege, Iringa Rular Buses Station, Ipogolo Busstoppested og Iringa Main Busstation, der ligger inden for gåafstand. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Iringa Urban District.

Aktiviteter, Attraktioner og Seværdigheder

Nogle forslag og tips om steder, aktiviteter, events, attraktioner, museer, oplevelser og destinationer, der kan være værd at besøge under din ferie i Iringa. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Samora Stadium. En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Makumbusho chief MKWAWA og Regional Museum and Cultural Center. Se gamle monumenter og ældre bygninger? Se gamle bosættelser og grave! Isimila Stone Age Site er fascinerende antikviteter, ældre bygninger, gamle relikvier og kulturarv i nærheden af Iringa. Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Have og Frelimo Monument, værd at se. Se på eksotiske dyr som strudser, løver og tigre? Rejser du med børn og vil besøge en zoologisk have? Akvarium, tropiske huse, zoologiske haver, tropicarium, dyreparker og terrarium er for eksempel Mkwawa Magic Site.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Iringa Lufthavn. Sammenlign langsigtet, lej for en dag, et år, en hel måned, uge, det antal dage, du ønsker eller weekend i Iringa.

Biludlejningsselskaber i Iringa, Tanzania

I regionen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Budget, Sixt, Hertz, Avis, Europcar og First Car Rental mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Iringa Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Iringa kundeanmeldelser & ratings