Bedste pris på billeje i Umeå

Prissammenligning på biludlejning i byen Umeå, regionen Västerbotten, Sverige online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. I byen er der biludlejningsfirmaer og virksomhederne Thrifty, Green Motion, Alamo, Avis, Sixt, Europcar, Keddy By Europcar, Hertz, addCar, Budget, Enterprise, National mv. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Umeå

autoprio.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Cartrawler

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 1200 udlejningsfirmaer.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer.* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Umeå - Sammenlign priser før du bestiller!

Billeje & lejebil i UmeåVi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Umeå i Sverige.

I Västerbotten er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Sixt på Flygplatsvägen 22, Mabi på Ankomsthallen, Avis Sverige på Järnvägsallén 11, Budget på Airport, Hertz på Verkstadsgatan 9, Sixt på Illervägen 5, Europcar, Sixt på Centralstation Järnvägsallén, Mabi på Kardangatan 1, Europcar på Parkvägen 9, Avis på Gräddvägen 3, Budget på Gräddvägen 3, Avis på Airport, Hertz på Flygplatsvägen 32 mv. Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Umeås jernbanestationer rejsecentre og lufthavne som Umeå Alvik Lufthavn 4 km og Örnsköldsvik Lufthavn 78 km, UME og færge terminaler og havne (Lundåkern, Öbacka Marina).

Mere om Umeå

Information om byen Umeå, beliggende i kommunen Umeå Kommun, Västerbotten regionen, Sverige. Er regionens amtssæde. 1. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 15. største by/samfund. Byen er ca. 24 m. over havoverfladen. Holmsund (ca 6 000 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Holmsund, Vännäs, Sävar, Nordmaling, Hörnefors, Röbäck, Haga, Teg, Västerslätt, Öbacka og Berghem. I byen bor der ca. 83 200 (2018). Umeå Busstation er busstationer og stopper tæt på byen. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Seværdigheder, Attraktioner og Aktiviteter

Nogle forslag og tips om steder, aktiviteter, events, attraktioner, museer, oplevelser og destinationer, der kan være værd at besøge under din ferie i Umeå. En dag til at slappe af og solbade på stranden, kan gøres på f.eks. Nydalabadet og Stöcksjö badplats. De er alle tæt på byen. For opera, musik og andre kulturelle oplevelser anbefales et besøg på NorrlandsOperan. Hvis I vil se og opleve musik, shows og teater i city-området anbefales Sagateatern og Idunteatern – Folkets Hus. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Sörfors golfbana 12 km, Norrmjöle golfbana 19 km og Umeå golfklubb 15 km.

Shopping i et indkøbscenter? Kan gøres på MVG (MVG gallerian), Utopia (Dystopia), Avion, Up2 shopping og Sagagallerian! Västerslättskyrkan, Ersboda Kirke, Tegs Kirke, Ersmarkskyrkan, Mariakyrkan og Umeå stadskyrka er fine katedraler og kirker i nærheden. En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Umeå MC Museum, Västerbottens Museum, Guitars (Guitars the Museum), Kvinnohistoriskt Museum, Bildmuseet, Den förhistoriska världen, Fiske & sjöfarts museet og Regementsmuseet. Herregårde og paladser værd at se i nærheden Umeås centrum er Baggböle Herrgård. Alle inden for gåafstand.

Leder du efter historiske relikvier og oplevelser? Har du set gamle relikvier, ældre bygninger, antikviteter og kulturarv? Disse steder er i nærheden, En vikingatida gravplats. Campus Friidrottsarena er tæt, hvis du ønsker at se sport eller se en kamp. Har I lyst til at se en sport/kamp eller koncert? I nærheden af byen ligger T3 Center og Sol (Gammliavallen). Se måske en lokal fodboldkamp? Smukke store åbne pladser eller torve tæt ved er Döbelns plan. Centrale væddeløbsbaner og motorbaner til galop og travsport osv. er Umåker.

Vandland, Zoologisk have, Dyreparker og Forlystelsesparker

Vil du gøre noget sjovt med hele familien? UmeLagun, Leo’s Lekland, Jump, Aquarena, Yttersjö badplats, Navet (Umeå Badehus) er vandland, forlystelsesparker eller forlystelsesparker. Zoologiske haver, akvarium, tropicarium, terrarium, tropiske hus og dyreparker beliggende i nærheden af Umeå er Holmsunds Tropikhus, 4H Gården – Minifarm. Rejser du med børn og vil besøge en zoologisk have?

Udsigtspunkter, Parker og Haver

Mossträdgården og Rådhusparken er inden for gåafstand, hvis du ønsker at opleve en botanisk have. Hvis i har lyst til at nyde udsigten, er Djäknebölsklinten, Nipan, Vallberget, Norrfors Laxtrappa og Klabbölebänken centrale udsigtspunkter. Årstidernas Park, Broparken og Blå parken er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager.

Rejsemål med billeje i nærheden af, Umeå

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Umeå Lufthavn og Örnsköldsvik Lufthavn.Lej en bil i byer i regionen: Lej en bil Skellefteå, Lycksele, Ursviken, Viken og Skelleftehamn.

Biludlejningsselskaber i Umeå, Sverige

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Alamo, Enterprise, Keddy By Europcar, Green Motion, addCar og MABI. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Umeå Lufthavn og Örnsköldsvik Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Umeå kundeanmeldelser & ratings
1 Stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (33 stemmer, gennemsnit: 4,68 ud af 5)