Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Trincomalee

Sammenlign biludlejningsselskaber Trincomalee

Bedste pris på billeje i Trincomalee

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Trincomalee, regionen Eastern Province, Sri Lanka. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autoprio.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Trincomalee - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Trincomalee i Sri Lanka. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Biludlejning på Trincomalees jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Trincomalee Harbour Seaplane Base 1 km, China Bay Trincomalee Lufthavn 7 km, Hingurakgoda Minneriya Lufthavn 64 km og Batticaloa Lufthavn 79 km, TRR og havne / færgen terminaler som Inner Havn, Trincomalee Havn, Fishing Jetty, Ferry to Mutur. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Hawk, Budget, Sixt, Europcar, Thrifty, Avis.

Oplysninger om Trincomalee

Trincomalee (Trincomali, ත්‍රිකුණාමලය) er beliggende i kommunen Eastern Province, Eastern Province regionen, Sri Lanka og er en by. Er regionens amtssæde. Er den 1. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Sri Lankas 9. største by. De omkringliggende større byer, rejsemål er Vakarai (ca 21 000 indb). En by på omkring 108 400 (2018) indbyggere. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Palaiyuttu. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Byen er ca. 9 m. over havoverfladen. Trincomalee Busstation og Muthur Busstation er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Eastern Province.

Aktiviteter, Seværdigheder og Attraktioner

Tips og forslag til steder, begivenheder, aktiviteter, museer, attraktioner, oplevelser og tips om destinationer at besøge under dit besøg på Trincomalee. På golfrejse og leder efter baner? Golfbanerne Navy golf course 2 km ligger i nærheden. For at se hele Trincomalee fra et udsigtspunkt, kan du besøge Lover’s Leap og Ravana’s Cut. Abandoned ground og Jinna Legeplads er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset. Marble strand og Uppuveli beach er strande beliggende i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at tage det roligt og svømme og solbade.

Maritime and Naval Museum af historie Trincomalee ligger tæt på byens centrum. En dag på Trincomalees museum og kunstgallerier? Besøg disse interessante historiske ruiner og steder, Velgam Vehera. Se gamle monumenter og ældre bygninger? Har du set gamle relikvier, ældre bygninger, antikviteter og kulturarv? Disse steder er i nærheden, Wilgamvehera Maha Seya og Galkanda Raja Maha Viharaya Ruinerne. Se gamle bosættelser og grave! Vil du gøre noget sjovt med hele familien? Isha Vandland er vandland, forlystelsesparker eller forlystelsesparker. Besøg byens smukke og gamle slotte, fæstninger og forter, Fort Frederick. Tæt på centrum er Mc Hyzer Stadium. Se feriestedets forskellige hold spille eller har I lyst til fodbold? Eller se en koncert?

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i SLAF Anuradhapura Lufthavn, Søg efter billeje Batticaloa Lufthavn og Billige lejebiler Trincomalee Harbour Seaplane Base. Lej en bil under dit ophold i Trincomalee og udforsk de omkringliggende områder.

Biludlejningsselskaber i Trincomalee, Sri Lanka

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Hawk, Casons, Kings Rent A Car, Budget, Sixt, Thrifty, Europcar, RCSL, SR Rent A Car og Avis, alle med lokale kontorer på stedet og i regionen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som SLAF Anuradhapura Lufthavn, Trincomalee Harbour Seaplane Base, Sigiriya Lufthavn og China Bay Trincomalee Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Trincomalee kundeanmeldelser & ratings