Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Ta’if

Sammenlign biludlejningsselskaber Ta’if

Bedste pris på billeje i Ta’if

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Ta’if, regionen Makkah, Saudi-Arabien. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Centralt beliggende er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Thrifty, Sixt, Budget, Avis, Europcar, Hertz mv. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Ta’if - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Ta’if i Saudi-Arabien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Thrifty på 8149 Shehar Taif, Hertz på 8149 Shehar Taif, Budget på Faisalya Wadi Wij Street in Front of Minsitry of Education Taif. Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Ta’ifs rejsecentre, togstationer og lufthavne som Taif Regional Lufthavn 27 km, TIF. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes.

Mere om Ta’if

Information om byen Ta’if (Ta’if, Taif, Aţ Ţā’if, Tayif, الطائف, Tāif), beliggende i kommunen Makkah, Makkah regionen, Saudi-Arabien. 3. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 7. største by/samfund. Byen er omkring 1672 m. over havoverfladen. Al Hadā, Hawāyā, Ash Shuhadā’ ash Shamālīyah, Al Mathnāh, Ma‘shī og Al Fayşalīyah er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Saudi-Arabien og Makkah. Har omkring 530 800 (2018) indbyggere. Mekka (ca 1 323 600 indb), Ash Shafā (ca 72 200 indb) og Al Hadā (ca 6 900 indb) er større nabobyer. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Makkah.

Attraktioner, Seværdigheder og Aktiviteter

På besøg og turist i Ta’if? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. For at se hele Ta’if fra et udsigtspunkt, kan du besøge rock climbing. King Fahad er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Museum og kunstgallerier beliggende i Ta’if og kan være interessante er Shubra Palads. Skal der shoppes? Byens største indkøbscentre er f.eks. Obikan mall.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Taif Lufthavn. Lej en bil under dit ophold i Ta’if og udforsk de omkringliggende områder.

Biludlejningsselskaber i Ta’if, Saudi-Arabien

Avis, Europcar, Payless, Sixt, Alamo, Hertz, Dollar, Enterprise, Keddy By Europcar, National, Hanco, Best Rent a Car, Thrifty, Budget og Al Wefaq er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Taif Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Ta’if kundeanmeldelser & ratings