Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Buraydah

Sammenlign biludlejningsselskaber Buraydah

Bedste pris på billeje i Buraydah

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Buraydah, regionen Al-Qassim, Saudi-Arabien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autoprio.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Buraydah - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Buraydah i Saudi-Arabien.

Hanco på King Khalid Road, Budget på King Abdulaziz Road er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Buraydahs rejsecentre, togstationer og lufthavne som Qassim Prince Nayef bin Abdulaziz Lufthavn 20 km og Zilfi Lufthavn 86 km. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes.

Fakta om Buraydah

Buraydah (Buraida, Buraidah, بُرَيدَة) er en by beliggende i kommunen Al-Qassim, Al-Qassim regionen, Saudi-Arabien. Er regionens amtssæde. 1. største by i form af beboere i regionen og Saudi-Arabien 10. største by. Uanset om du kun besøger Buraydah i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Wahţān, Al Quway‘, Aş Şubākh og Ibn ‘Īsá er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. I byen bor ca. 391 300 (2018). Byen er ca. 606 m. over havoverfladen. De omkringliggende større byer, rejsemål er Al Mithnab (ca 60 900 indb) og Al Bukayrīyah (ca 25 200 indb). Other Busstation og SAPTCO er busstationer og stopper tæt på byen. Få også tips om lokale virksomheder.

Seværdigheder, Attraktioner og Aktiviteter

Forslag og tips til at gøre i Buraydah, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. Se feriestedets hold spille? Eller se en koncert? Se fodbold? Tæt på centrum er King Abdullah Sports City Stadium. Indkøbscentre såsom Othaim Mall, Al Nakheel og Hyper Panda Super Market er tæt på, hvis du har lyst til shopping. King Khalid Park er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Marwah, Qasr Abiaq og Qasr Surayyah er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Buraydah. Se lokale seværdigheder og arkæologi. Qaşr Abyaq, Marwah, ‘Abd og Qaşr Surayyah, , hvis du er interesseret i områdets spændende historie og arkæologi.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Qassim Regional Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24-48 timer før bilen skal afhentes i Buraydah.

Biludlejningsselskaber i Buraydah, Saudi-Arabien

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Europcar, Payless, Hanco, Keddy By Europcar, Al Wefaq, Sixt, Budget, Best Rent a Car, Alamo, Hertz, Avis, National, Dollar, Thrifty og Enterprise, alle med lokale kontorer på stedet og i regionen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Qassim Regional Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Buraydah kundeanmeldelser & ratings