Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Østrig

Sammenlign biludlejningsselskaber Østrig

Bedste pris på billeje i Østrig

Her kan du sammenligne priserne på billeje i Østrig. Prøv vores søgemaskine og book en lejebil i 3 nemme trin. Når du lejer en bil gennem os, er der ingen ubehagelige overraskelser, der venter, når du henter din udlejningsbil ved ankomst. Alle vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometertal, lufthavnsafgifter, vejhjælp og lovpligtig forsikring, skatter og afgifter. Bedste pris på luksus-, økonomi- og familiebiler. Vi hjælper dig med at finde en billeje i hele Østrig. Hvis du kun ønsker at leje et køretøj direkte fra en virksomhed, du foretrækker, kan du vælge det, når du søger.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips og råd om billeje i Østrig

Her har vi samlet nogle tips til, hvad du skal overveje, når du leder efter en lejebil i Østrig og i regioner/stater som Niederösterreich, Wien, Oberösterreich, Steiermark, Tyrol, Kärnten, Salzburg, Vorarlberg og Burgenland.

Gennemgå kontrakten og vilkårene omhyggeligt

Gennemgå og læs lejebetingelserne, inden du bestiller lejebilen. Autoprio.dk tilbyder udlejningsbiler fra flere forskellige udlejningsbilselskaber og betingelserne er forskellige mellem de forskellige selskaber. Mindre virksomheder kan have administrative gebyrer, der skal betales på stedet, der vedrører tankning efter hjemkomst. Eventuelle gebyrer oplyses ved reservationen. Gennemgå og læs kontrakten, når du afhenter din lejebil. Autoprio.dk tilbyder billige lejebiler fra flere forskellige udlejningsbilselskaber i Østrig og kontrakten er forskellig mellem de forskellige selskaber. Hvis der er noget, du ikke forstår i kontrakten, så spørg en fra virksomheden på stedet eller kontakt os direkte.

Er der flere af jer, der skal køre bilen? Hvor skal du hen?

Ekstra driver? Hvis mere end én person kører bilen, skal dette oplyses ved reservationen eller hos virksomheden ved ankomst. Husk at der kan være restriktioner på at køre bilen til andre lande og tage bilen fra eller til øer som .

Er gratis kilometer/fri miles inkluderet?

Tjek at fri kilometer er inkluderet i lejen. Hvis fri kilometer ikke er inkluderet, skal du kontrollere, at antallet af kilometer i kontrakten er tilstrækkeligt. Alle større virksomheder har ubegrænset kilometertal, men billigere virksomheder kan have en maksimal kilometertal pr. dag.

Sammenlign priser fra flere firmaer og bestil lejebilen på internettet

Lej en bil billig i ØstrigAt søge og bestille billeje på internettet bliver billigere, og det er nemmere og tager kortere tid. Sammenlign mange virksomheder og sider for at finde den bedste pris. Autoprio.dk sammenligner flere virksomheder på samme tid i en enkelt søgning via Cartrawler. Vi ejer ingen biler men sammenligner kun priser fra forskellige firmaer som f.eks. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo og InterRent osv.

Fyld bilen op, før du returnerer den

Forskellige virksomheder har forskellige brændstofbetingelser. Skal bilen tankes op inden retur, så gør det for at undgå ekstra gebyrer fra biludlejningsfirmaet. Nogle mindre firmaer har et administrationsgebyr for tankning af bilen, hvis den skal stå tom, hvilket fremgår af betingelserne men ikke altid i totalprisen. Se ekstra nøje på tankningsreglerne! Hvis virksomheden har Afhentning fuld, aflever tom så kan der være et administrativt gebyr for tankning. Eventuelt gebyr oplyses ved reservationen. Det er ofte de billigere firmaer, der har Afhentning fuld, aflever tom.

Book så tidligt som muligt

Bestil så tidligt som muligt, det vil normalt være dyrere, hvis du venter. I store byer som Wien, Graz, Linz, Favoriten, Donaustadt, Floridsdorf, Salzburg, Innsbruck, Ottakring og Simmering stiger priserne ofte, jo senere du bestiller. Det kan også være svært at finde biler i større lufthavne som Wien Lufthavn, Graz Lufthavn, Linz Lufthavn, Salzburg Lufthavn, Innsbruck Lufthavn, Klagenfurt Lufthavn og Hohenems-Dornbirn Lufthavn, hvis du venter for længe.

Lav en hurtig inspektion ved afhentning

Efterse og undersøg lejebilen, når du afhenter den. Tjek at alle skader, ridser og buler er med i tilstandsrapporten. Tjek hvor stor selvrisikoen er! Det, der ofte skelner mellem mindre, billigere virksomheder i Østrig og større globale virksomheder, er selvrisikoens størrelse. Læs også betingelserne grundigt, når det kommer til hvordan bilen skal returneres. Mindre lokale virksomheder kan have et administrationsgebyr, hvis bilen skal returneres med tom tank. Eventuelle gebyrer fremgår af vores vilkår og betingelser, når du ansøger.

Ofte stillede spørgsmål om billeje i Østrig

Hvor kan jeg tegne lejebilsforsikring i Østrig?

Vi anbefaler, at du tegner selvrisiko ved reservationen (AXA Assistance). Vores forsikringspartnere tilbyder en komplet selvrisiko pakke, der er op til 50% billigere end du ville betale ved biludlejerens skranke. Omkostninger og betingelser for forsikringen vil blive vist i løbet af booking.

Kan jeg reservere uden et kreditkort i Østrig?

Ja. Du kan foretage en reservation uden et kreditkort. Bemærk, at selv hvis du vælger at betale med debitkort, bliver du på tidspunktet for afhentning nødt til at opgive et gyldigt kreditkort i førerens navn, da udlejningsagenten kræver et kreditkort, hvorfra de kan opkræve depositum for lejen. Accepterede kreditkort ved afhentning er MasterCard, Visa og i nogle tilfælde American Express.

Kan jeg leje en bil, hvis jeg er under 25 eller over 75 i Østrig?

Ja, de fleste biludlejningsagenter har en min. aldersgrænse på 21 år ved leje. Dog kan kravene variere afhængigt af biludlejningsagent og destinationsland. Bemærk venligst, at der kan tillægges yderligere gebyrer, hvis den primære chauffør er under 25 eller over 75 år gammel, til dækning af de ekstra forsikringsomkostninger. Alle ekstra gebyrer vil blive angivet på tidspunktet for reservationen under oversigten over gebyrer, før du bekræfter reservationen.

Er der ekstra gebyrer for drop off på et andet sted i Østrig?

Ja, i de fleste tilfælde vil biludlejeren opkræve et ekstra gebyr, hvis du ønsker at returnere køretøjet på et andet sted. Vi vil tydeligt angive, om engangsafgiften er inkluderet i lejeprisen, eller hvad ekstra omkostninger kan opstå på tidspunktet for booking.

Find en udlejningsbil i Østrig - Søg, Sammenlign & Spar

Billig biludlejning i ØstrigHos os kan du sammenligne priser på udlejningsbiler og billeje fra flere virksomheder i alle byer i Østrig. Find de bedste priser på biludlejning online. Søg og book en billig bil i byer som Wien, Graz, Linz, Favoriten, Donaustadt, Floridsdorf, Salzburg, Innsbruck, Ottakring, Simmering, Meidling. Vi oplister kun lejepriser fra virksomheder, der er sikre og kvalitetsgodkendte, så der ikke vil være nogle problemer, når du ankommer til din destination.

Billeje hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring indtil 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker lejebilsbooking online. Autoprio.dk kan tilbyde biludlejning i Østrigs fleste byer, terminaler, rejsecentre og de fleste lufthavne.

Østrig information

Østrig er placeret i verdensdelen Europa og er et land, hvor der lever omkring 8 205 000 mennesker. Hovedstaden er Wien med omkring 1 691 500 indbyggere. Samlet areal på 83 858 km². Europas 21. største i areal og 19. største land, når det kommer til indbyggere. Andre navne er Austria, Österreich, Republic of Austria, Republik Österreich. Østrig er jordens 118. største land i areal og 94. største i forhold til indbyggere. Landet er opdelt i nine regioner/amter/stater, hvoraf de største er Niederösterreich, Wien, Oberösterreich, Steiermark, Tyrol, Kärnten, Salzburg, Vorarlberg og Burgenland. Tysk, Slovensk, Hungarian, Croatian er sprog, der anvendes i landet. Euro (EUR) er den officielle valuta for køb og handel. De fem største områder er Wien (ca 1691500 indb), Graz (ca 222300 indb), Linz (ca 204800 indb), Favoriten (ca 201900 indb), Donaustadt (ca 187000 indb). Großglockner (3798 m), Wildspitze (3774 m), Weißkugel (3738 m), Großvenediger (3662 m) og Ramolkogel (3550 m) er de top fem højeste bjerge i landet. .at er en fælles domæneendelse til websteder. Nabolande er Schweiz, Tyskland, Ungarn, Slovakiet, Tjekkiet, Italien, Slovenien, Liechtenstein. Er det inkluderet i prisen at krydse landegrænser? Normalt ikke, biludlejningsfirmaer kan opkræve et gebyr for kørsel på tværs af landegrænser til Schweiz, Tyskland, Ungarn, Slovakiet, Tjekkiet, Italien, Slovenien, Liechtenstein. Alle ekstra omkostninger er betalt direkte ved udlejning i lokal valuta Euro (EUR). Det kan ses i vilkår og betingelser for booking, om det er tilladt at krydse landegrænser samt til hvilke lande. Vi rådgiver om og anbefaler aktiviteter, oplevelser, seværdigheder og destinationer, som du kan besøge under dit ophold i Østrig. Se vejr og se kort. Hvis du vil ringe til landet, skal du bruge landekoden +43.

Turistattraktioner og aktiviteter i Østrig

Dyrepark Pamhagen, Schönbrunn dyrehave, Cumberland-Wildpark og Alpenzoo er akvarier, zoologiske haver, dyreparker, tropicarium, tropisk hus og terrarium i Østrig. Brug en dag på at kigge på dyr? Det er ofte muligt at bo en nat eller mere på vinmarken. Vingårde og vinproducenter er for eksempel Hausweingärten, Heidweingärten, Feldweingarten, Lange Weingärten, Auf der Alm, Ackerweingärten, Ackerweingärten, Hausweingarten og Steinriegel. Planlægger du en vintur og smag i Østrig? Vil du gøre noget sjovt med hele familien? Forlystelsesparker, vandland og forlystelsesparker i Østrig er for eksempel Area 47 Adventure Park, Waldbad Enz, Glan Spielplatz og Hexenwasser.

Billig biludlejning med ubegrænset antal kilometer i Østrig

Der er mange forskellige modeller og størrelser af biler at vælge imellem. Køretøjstyper og biltyper i Østrig: Mini, Økonomi elite (Economy elite), Stor lastbil (Large truck), Mellemstørrelse (Intermediate), 5-sæders minivan / minibus (5 seat minivan), Specielle biler (Special), Lastvogn / flyttevogn (Cargo van), Luksus / sportsvogn elite (Luxury elite), Hybrid biler (Hybrid cars), Fuldstørrelse Elite (Fullsize elite), Elektriske biler (Electric cars), 7-sæders minivan / minibus (7 seat minivan), Lille medium lastbil (Small-medium truck), Mellemstørrelse elite (Intermediate elite), Lille SUV (Small SUV), Medium SUV, Mini elite, Luksus / sportsvogn (Luxury), Cabriolet (Convertible), Fuldstørrelse (Fullsize), 9-sæders minivan / minibus (9 seat minivan), Knallert (Moped), Kompakt elite (Compact elite), Stationcar / stasjonsvogn / kombibiler / familiebiler (Estate), Minivan / minibus (Minivan), Standard, Økonomi (Economy), SUV / Jeep / 4×4 (SUV), Premium, Kompakt (Compact), Eksotiske biler (Exotic). Større byer og populære destinationer har flere biltyper at vælge imellem. Hvis du ønsker at leje en luksusbil, så søg i de store lufthavne og mest populære destinationer i de største regioner såsom Niederösterreich, Wien, Oberösterreich, Steiermark, Tyrol, Kärnten, Salzburg, Vorarlberg og Burgenland mfl. Det kan være svært at finde specialbiler i højsæsonen, så søg i god tid for at være sikker på at finde den bil, du ønsker.

Eksempler på biler, der kan lejes i Østrig er Mini: f.eks. Volkswagen Up, Smart Fortwo, Fiat 500 S Dualogic, Peugeot 107, Lille SUV, etc. SUV / Jeep / 4×4: f.eks. BMW X3, Hyundai Santa Fe, Nissan Juke, BMW X6, etc. Kompakt: f.eks. Hyundai i30, Opel Astra, Volkswagen Golf, Volkswagen Golf 4Motion, Audi A3, etc. Luksus / sportsvogn: f.eks. Ferrari California, Bentley Continental GT Coupe, Porsche Panamera 4, Lille medium lastbil, etc. Cabriolet: f.eks. Opel Cascada, Audi A3 Convertible, BMW 3 Series Convertible, Mercedes E Class Convertible, Elektriske biler, Stor lastbil, etc. Økonomi: f.eks. Nissan Micra, Toyota Yaris, Volkswagen Polo, etc. Stationcar / stasjonsvogn / kombibiler / familiebiler: f.eks. Volkswagen Passat Estate, Skoda Octavia Scout 4X4, Skoda Octavia Estate, Mercedes E Class Estate, etc. Mellemstørrelse elite: f.eks. BMW 2 Series Active Tourer, etc. 7-sæders minivan / minibus: f.eks. Ford Galaxy, Volkswagen Touran, Knallert, Medium SUV, Specielle biler, Hybrid biler, Mini elite, etc. Mellemstørrelse: f.eks. Opel Mokka, Toyota Avensis, Ford Mondeo, etc. 9-sæders minivan / minibus: f.eks. Ford Transit, Mercedes Vito Traveliner, Ford Tourneo, Fuldstørrelse Elite, Økonomi elite, etc. Lastvogn / flyttevogn: f.eks. Vauxhall Astra Combo Van, Volkswagen Sharan, etc. Minivan / minibus: f.eks. Mercedes Viano, Luksus / sportsvogn elite, etc. Fuldstørrelse: f.eks. BMW 3 Series, Eksotiske biler, Kompakt elite, etc. 5-sæders minivan / minibus: f.eks. Renault Scenic, Citroen Berlingo, Citroen C3 Picasso, etc. Standard: f.eks. BMW 4 Series Gran Coupe, Volkswagen Passat, Audi A4, etc. Premium: f.eks. Fiat 500 Abarth, Mercedes E Class, Mercedes C Class, Mercedes SLK 350, etc. og andre. I mindre byer og på øer som Donauinsel og Donauinsel, er udbuddet dog mindre.

Parkeringsregler og færdselsregler

Leje og kørsel er ofte nemt og bekvemt, men som i alle andre lande er der mange færdselsregler i Østrig at følge. Hvis du vil besøge og køre i store byer som Wien, Graz, Linz, Favoriten, Donaustadt, Floridsdorf, Salzburg, Innsbruck, Ottakring, Simmering, Meidling skal du forberede dig på trafikpropper, især i myldretiden, og nogle gange kan det være svært at finde parkering. Prøv at lære de mest almindelige parkerings-og færdselsregler, før du tager afsted, så din færdsel vil være sikker, og så du undgår problemer med politiet.

Tips og tricks til at leje en bil i Østrig

Hvis du allerede har besluttet at leje en bil i Østrig og ønsker at betale så lidt som muligt, bør du bestille din bil, før du rejser. I første omgang skal du prøve at booke din bil via internettet, det er normalt billigst, let at søge og sammenligne, og det tager kortere tid. Hvis din bil skal afhentes i en lufthavn, såsom Wien Schwechat Lufthavn, Graz Thalerhof Lufthavn, Linz Hoersching Lufthavn, Salzburg W. A. Mozart Lufthavn, Innsbruck Kranebitten Lufthavn, Klagenfurt Kärnten Alpe-Adria Wörthersee Lufthavn, Hohenems Dornbirn Lufthavn og Saint Anton helikopterlandingsplads, bør du bestille, inden du rejser. Søg efter flere muligheder. For at finde den bedste pris sammenligner autoprio.dk blandt andet følgende selskaber: Flizzr, Avis, U-Save, Green Motion, Payless, InterRent, Alamo, Global, Hertz, National, Schiller, Auto-Rental.sk, Megadrive, Buchbinder, Fox Autorent, Thrifty, Budget, Enterprise, Europcar, Sixt i Østrig.

Destinationer med billeje i Østrig

Sammenlign biludlejning i områder som f.eks: Søg efter billeje Niederösterreich, Lejebiler Wien, Billeje Oberösterreich, Steiermark, Tyrol, Kärnten, Salzburg, Vorarlberg og Burgenland. Sammenlign leje for en dag, langsigtet, et år, en hel måned, uge, weekend eller det antal dage, du ønsker i Østrig. Biludlejning i byer som f.eks: Biludlejning Wien, Lej en bil Graz, Billeje Linz, Favoriten, Donaustadt, Floridsdorf, Salzburg, Innsbruck, Ottakring, Simmering, Meidling, Klagenfurt, Villach, Hernals, Hietzing, Dornbirn, Wiener Neustadt, Steyr, Hötting og Feldkirch. Luksus billeje tilbud i Østrig. Biludlejning i lufthavne som f.eks: Søg efter billeje i Wien Lufthavn, Biludlejning Graz Lufthavn, Billige lejebiler Linz Lufthavn, Salzburg Lufthavn, Innsbruck Lufthavn, Klagenfurt Lufthavn og Hohenems-Dornbirn Lufthavn.

Biludlejningsselskaber vi sammenligner i Østrig

Buchbinder, Green Motion, National, Payless, Thrifty, U-Save, Avis, Auto-Rental.sk, Global, Hertz, Europcar, Fox Autorent, InterRent, Megadrive, Sixt, Budget, Schiller, Flizzr, Enterprise og Alamo er virksomheder autoprio.dk sammenligner i Østrig for at finde den bedste pris.

Lejebil Østrig kundeanmeldelser & ratings