Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Ciudad de Villa de Álvarez

Sammenlign biludlejningsselskaber Ciudad de Villa de Álvarez

Bedste pris på billeje i Ciudad de Villa de Álvarez

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Ciudad de Villa de Álvarez, delstaten Colima, Mexico. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Ciudad de Villa de Álvarez - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Ciudad de Villa de Álvarez i Mexico. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Ciudad de Villa de Álvarezs rejsecentre, togstationer og lufthavne som Colima Licenciado Miguel de la Madrid Lufthavn 17 km og Manzanillo Playa de Oro Lufthavn 87 km. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. I Ciudad de Villa de Álvarez er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som en Colima America på Plaza Avenida 1180 Santa Bárbara Colima mv.

Fakta om Ciudad de Villa de Álvarez

Information om byen Ciudad de Villa de Álvarez (Villa de Alvarez), beliggende i kommunen Villa de Álvarez, Colima delstaten, Mexico. 3. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 124. største by/samfund. Byen er ca. 531 m. over havoverfladen. Coquimatlán, Tecalitlán, Comala, Quesería, Cuauhtémoc, Cerro de Ortega, El Llano, Alta Villa, San Carlos og Santa Martha er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Store nabobyer er Colima (ca 137 400 indb), Manzanillo (ca 130 000 indb), Ciudad Guzmán (ca 97 800 indb), Tecomán (ca 85 700 indb) og Tuxpan (ca 27 500 indb). Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Mexico og Villa de Álvarez. Der bor ca. 117 600 (2018) indbyggere i byen. Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Central de Autobuses de Colima, der ligger inden for gåafstand. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Attraktioner, Seværdigheder og Aktiviteter

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Colima Lufthavn og Sammenligne lejebiler Playa de Oro Lufthavn. Sammenlign leje for en dag, langsigtet, et år, en hel måned, uge, weekend eller det antal dage, du ønsker i Ciudad de Villa de Álvarez.

Biludlejningsselskaber i Ciudad de Villa de Álvarez, Mexico

I regionen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som U-Save, Budget, America Car Rental, Keddy By Europcar, Dollar, Alamo, Rhodium, Goldcar, Green Motion, Mex, Payless, Thrifty, Firefly, National, Sixt, Right Cars, Europcar, Enterprise, Hertz, Advantage, Avis og Adocar Rental. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Colima Lufthavn og Playa de Oro Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Ciudad de Villa de Álvarez kundeanmeldelser & ratings