Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Akureyri

Sammenlign biludlejningsselskaber Akureyri

Bedste pris på billeje i Akureyri

Sammenlign priser på biludlejning i byen Akureyri, regionen Norðurland Eystra, Island med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Nærliggende er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Budget, Sixt, Thrifty, Hertz, Europcar. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoprio.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Akureyri - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Akureyri i Island.

Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Akureyris jernbanestationer rejsecentre og lufthavne som Akureyri Lufthavn 3 km, Husavik Lufthavn 42 km, Ólafsfjörður Lufthavn 52 km og Reykjahlíð Mývatn Lufthavn 54 km, AEY og havne / færgen terminaler som Pollurinn. I Akureyri er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Budget på Eyjafjarðarbraut Vestri, Europcar på Laufásgata, Europcar på Tryggvabraut 12, Dollar på Tryggvabraut 5, Thrifty på Drottningarbraut, Europcar, Avis på Hvannavellir 14, Avis, Hertz på Akureyrarflugvöllur, Geysir på Tryggvabraut 24 mv.

Mere om Akureyri

Akureyri (Akureyrar) er beliggende i kommunen Akureyrarkaupstaður, Norðurland Eystra regionen, Island og er en by. Er regionens amtssæde. Er den 1. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Islands 4. største by. Der bor ca. 17 700 (2018) indbyggere i byen. Byen ligger omkring -9999 m over havets overflade. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. – er andre større byer, der ligger tæt på. Húsavík, Dalvík, Laugar, Svalbarðseyri, Hjalteyri, Urðir, Grenivík og Litli-Árskógssandur er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Akureyri Hof, SBA Norðurleið, Miðbær og Umferðarmiðstöðin er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Akureyrarkaupstaður.

Seværdigheder, Aktiviteter og Attraktioner

Ophold i lang tid i Akureyri? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Besøg disse interessante historiske ruiner og steder, Hrafnagil, Sel og Kúgil. Glerártorg er indkøbscentre i byen, hvis du er ivrig efter at shoppe og handle. Point of Udsigtspunkt er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Hamarkotstún, Lystigarður Akureyrar, Seljagarðurinn, Eiðsvöllur og Minjasafnsgarðurinn.

Leder du efter oplevelser og aktiviteter for hele familien? Þelamörk er forlystelsesparker, vandland eller forlystelsesparker beliggende i nærheden af Akureyri. Friðbjarnarhús, Icelandic Aviation Museum, Akureyri Kunstmuseum, The Motorcycle Museum Iceland, Akureyri Museum og Iðnaðarsafn Industry Museum ligger tæt på byens centrum. En dag på Akureyris museum og kunstgallerier? På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Lundsvöllur 10 km og Jaðarsvöllur 2 km. Boginn er beliggende i byen, hvis du ønsker at se sport/kamp, fodbold eller koncert.

Rejsemål med billeje i nærheden af, Akureyri

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Akureyri Lufthavn og Biludlejning Sauðárkrókur Lufthavn. Sammenlign leje for en uge, en hel måned, en dag, det antal dage, du ønsker, langsigtet, weekend eller et år i Akureyri. Billeje i nærliggende byer: Biludlejning Sauðárkrókur. Sammenlign langsigtet, lej for en dag, et år, en hel måned, uge, det antal dage, du ønsker eller weekend i Akureyri. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Þórshöfn.

Biludlejningsselskaber i Akureyri, Island

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt og Thrifty er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Akureyri Lufthavn og Sauðárkrókur Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Akureyri kundeanmeldelser & ratings