Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Ungaran

Sammenlign biludlejningsselskaber Ungaran

Bedste pris på billeje i Ungaran

Prissammenligning på biludlejning i byen Ungaran, regionen Jawa Tengah, Indonesien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Ungaran - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Ungaran i Indonesien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Europcar, Hawk, Avis, alle med lokale kontorer på stedet og i Jawa Tengah. Biludlejning på Ungarans jernbanestationer (Tuntang), rejsecentre og lufthavne som Semarang Achmad Yani International Lufthavn 19 km, Surakarta Lanud Adisumarmo Lufthavn 56 km og Yogyakarta Adisucipto International Lufthavn 72 km. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Oplysninger om Ungaran

Ungaran (Unggaran, Oengaran) er beliggende i kommunen Jawa Tengah, Jawa Tengah regionen, Indonesien og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 10. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Indonesiens 97. største by. En by på omkring 127 800 (2018) indbyggere. Gunung Kendil, Genuk Barat, Putotan, Paren og Sidomulyo er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Uanset om du kun besøger Ungaran i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. De omkringliggende større byer, rejsemål er Semarang (ca 1 288 100 indb), Yogyakarta (ca 636 700 indb), Surakarta (ca 555 300 indb), Salatiga (ca 172 600 indb) og Purwodadi (ca 150 200 indb). Beliggende omkring 351 meter over havoverfladen. Terminal Ungaran, Terminal Sumowono, Terminal Bawen, Terminal Cangkiran, Terminal Bayangan Sukun og Terminal Banyumanik er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Jawa Tengah.

Seværdigheder, Aktiviteter og Attraktioner

Forslag og tips til at gøre i Ungaran, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. For at se hele Ungaran fra et udsigtspunkt, kan du besøge Brown Canyon Semarang. Park Amongrogo, Park Bumi Rejo og Alun alun mini er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Golfrejse og billeje? Graha Candi Golf 13 km og Diponegoro Lapangan Praktis Golf 13 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Stadium Mujil. Lampersari prison camp, hvis du ved mere om spændende historie og arkæologi. Se lokal arkæologi og seværdigheder. Se gamle bosættelser og grave! Gamle relikvier, kulturarv, antikviteter og ældre bygninger i nærheden af Ungaran er Tempel Gedong Songgo. Se ældre bygninger og gamle monumenter?

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Semarang-Achmad Yani Lufthavn, Lejebiler Adisucipto Lufthavn og Billeje Surakarta-Adisumarmo Lufthavn. Biludlejning envejs og envejsleje (one way) hvor du kommer her og forlader der.

Biludlejningsselskaber i Ungaran, Indonesien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Hawk, Europcar, TRAC Astra, Eazy Rent og Avis. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Semarang-Achmad Yani Lufthavn, Adisucipto Lufthavn og Surakarta-Adisumarmo Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Ungaran kundeanmeldelser & ratings