Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Singaraja

Sammenlign biludlejningsselskaber Singaraja

Bedste pris på billeje i Singaraja

Her kan du sammenligne priser på biludlejning i byen Singaraja, regionen Bali, Indonesien. Prøv at søge og booke en lejebil nemt. Når du lejer en bil hos os, venter der ingen overraskelser, når du afhenter ved ankomsten. Vores priser inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, lufthavnsafgifter, vejhjælp og obligatoriske forsikringer, skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at finde billig biludlejning og billeje.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Singaraja - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Singaraja i Indonesien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser.

Avis, Europcar, Hawk er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Singarajas jernbanestationer rejsecentre og lufthavne som Denpasar Bali I Gusti Ngurah Rai Lufthavn 71 km og Banyuwangi Lufthavn 85 km og færge terminaler og havne (Havn Buleleng).

Oplysninger om Singaraja

Information om byen Singaraja (Boelèlèng, Singaradja), beliggende i kommunen Bali, Bali regionen, Indonesien. Er en lokalitet beliggende i området. 2. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 91. største by/samfund. Store nabobyer er Denpasar (ca 834 900 indb), Banjar (ca 89 000 indb), Tabanan (ca 33 700 indb) og Negara (ca 33 200 indb). Legian, Munduk, Banjar Wangsian, Banjar Jawa Timur, Banjar Jawa Barat, Banjar Kampunganyar og Kaliuntu Dua er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Beliggende omkring 11 meter over havoverfladen. Uanset om du kun besøger Singaraja i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Har omkring 133 800 (2018) indbyggere. Busstationer og busstoppesteder i nærheden af ​​byen er Perama Tourist Bus Transport, Banyuasri og Songket terminal buses to Ubung. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Aktiviteter, Seværdigheder og Attraktioner

På besøg og turist i Singaraja? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Bali Handara Kosaido Golf Club 16 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Har I lyst til at se en sport/kamp eller koncert? I nærheden af byen ligger Stadion Mayor Metra. Se måske en lokal fodboldkamp? Hvis i har lyst til at nyde udsigten, er Mr Kopi Spot, Lake Udsigtspunkt, Twin Lake og Aling Aling Waterfall Udsigtspunkt centrale udsigtspunkter. Fascinerende og smukke plantager, grønne områder og parker beliggende i byen er Park Kota Singaraja. Vandland, forlystelsesparker eller forlystelsesparker, som du kan gå til, er for eksempel Bali Treetop Adventure Park. Leder du efter aktiviteter og oplevelser med børnene?

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Denpasar Bali Lufthavn og Billeje Banyuwangi Lufthavn. Billig SUV-udlejning i Singaraja.

Biludlejningsselskaber i Singaraja, Indonesien

I Singaraja er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Hawk, TRAC Astra, Avis, Eazy Rent og Europcar mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Denpasar Bali Lufthavn og Banyuwangi Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Singaraja kundeanmeldelser & ratings