Bedste pris på billeje i Pangkalpinang

Prissammenligning på biludlejning i byen Pangkalpinang, regionen Bangka-Belitung, Indonesien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Pangkalpinang

autoprio.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 1200 udlejningsfirmaer
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri i Pangkalpinang
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning

Billig biludlejning i Pangkalpinang - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Pangkalpinang i Indonesien.

I Bangka-Belitung er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Avis, Hawk, Europcar mv. Billeje på Pangkalpinangs lufthavne som Pangkal Pinang Depati Amir Lufthavn 5 km, PGK, togstationer og rejsecentre osv og færge terminaler og havne (Dermaga Havn, Terminal Penumpang, Havn Pangkal Balam). Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte.

Oplysninger om Pangkalpinang

Information om byen Pangkalpinang (Merawang, Pankal Pinang), beliggende i kommunen Bangka-Belitung, Bangka-Belitung regionen, Indonesien. Er regionens amtssæde. 1. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 102. største by/samfund. Mindre landsbyer, byer og forstæder tæt ved er Bintang, Melintang, Paritbacang, Gobek og Semabong. Sungailiat (ca 74 700 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Find ud af mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til aktiviteter, og hvilke udlejningsselskaber der er i Indonesien og Bangka-Belitung. Der bor ca. 125 900 (2018) indbyggere i byen. Byen er ca. 10 m. over havoverfladen. Nærliggende busstoppesteder og busstationer er Terminal Girimaya og Terminal Kampung Keramat, der ligger inden for gåafstand. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Bangka-Belitung.

Seværdigheder, Aktiviteter og Attraktioner

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Pangkalpinang, som du kan besøge under dit ophold. Leder du efter aktiviteter og oplevelser med børnene? Vandland, forlystelsesparker eller forlystelsesparker, som du kan gå til, er for eksempel Kampung Rasau, Pantai Pasir Padi. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Stadion Depati Amir. Afsæt en dag til at shoppe og handle? Pangkalpinang Plaza, Puncak Mall og Bangka Trade Center ligger inden for gåafstand.

Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Park Mandara og Pantai Pasir Padi. På golfrejse og leder efter baner? Golfbanerne Girimaya Golf Course 3 km ligger i nærheden. Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Pantai Pasir Padi ligger i nærheden. Museum Timah ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier?

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Depati Amir Lufthavn.

Biludlejningsselskaber i Pangkalpinang, Indonesien

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: TRAC Astra, Hawk, Avis, Eazy Rent og Europcar. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Depati Amir Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Pangkalpinang kundeanmeldelser & ratings