Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Jayapura

Sammenlign biludlejningsselskaber Jayapura

Bedste pris på billeje i Jayapura

Prissammenligning på biludlejning i byen Jayapura, regionen Papua, Indonesien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Jayapura - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Jayapura i Indonesien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser.

Biludlejning på Jayapuras jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Jayapura Sentani Lufthavn 23 km, Arso Lufthavn 45 km og Waris Lufthavn 82 km, DJJ. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Papua ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Avis, Europcar, Hawk.

Oplysninger om Jayapura

Jayapura (Djajapura, Sukarnapura, Sukarnopura, Kota Jayapura, Kotabaru) er en by beliggende i kommunen Papua, Papua regionen, Indonesien. Er regionens amtssæde. 1. største by i form af beboere i regionen og Indonesien 88. største by. Byen er ca. 11 m. over havoverfladen. Hamadi er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. Nærliggende andre større byer er Abepura (ca 62 200 indb). Har omkring 134 900 (2018) indbyggere. Entrop Busstation er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Papua.

Seværdigheder, Aktiviteter og Attraktioner

Anbefalinger og tips om aktiviteter, oplevelser, museer, attraktioner, events, steder og destinationer i Jayapura, som du kan besøge under dit ophold. Situs Megalitik Tutari er fascinerende antikviteter, ældre bygninger, gamle relikvier og kulturarv i nærheden af Jayapura. Vil du opleve historiske rester? Lyst til at tage det roligt og finde en strand for svømning og sol? Base G strand og Pantai Hamadi ligger i nærheden. For at se hele Jayapura fra et udsigtspunkt, kan du besøge Bukit Teletubbies, Ifar Udsigtspunkt og Tangga Seribu. UDEPOUYA PARK er smukke grønne områder, parker og plantager, hvis du ønsker at tage det roligt og tage en kop kaffe i græsset. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der Mandala Stadium. Hola Plaza, Matahari og Aneka er indkøbscentre i byen, hvis du er ivrig efter at shoppe og handle.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Jayapura-Sentani Lufthavn.

Biludlejningsselskaber i Jayapura, Indonesien

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis, Eazy Rent, TRAC Astra, Europcar og Hawk. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Jayapura-Sentani Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Jayapura kundeanmeldelser & ratings