Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Ende

Sammenlign biludlejningsselskaber Ende

Bedste pris på billeje i Ende

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Ende, regionen Nusa Tenggara Timur, Indonesien. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autoprio.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Ende - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Ende, Indonesien. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet.

Billeje på Endes lufthavne som Ende Isi H. Hasan Aroeboesman Lufthavn 1 km, Wai Oti Maumere Frans Xavier Seda Lufthavn 67 km og Bajawa Turelelo-Soa Lufthavn 73 km, ENE, togstationer og rejsecentre osv og havne / færgen terminaler som Pelni Office. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis, Europcar, Hawk.

Mere om Ende

Ende (Endeh, Kota Ende) er beliggende i kommunen Nusa Tenggara Timur, Nusa Tenggara Timur regionen, Indonesien og er en by. Er centralt beliggende i området. Er den 3. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Indonesiens 167. største by. En by på omkring 77 200 (2018) indbyggere. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. De omkringliggende større byer, rejsemål er -. Byen er ca. 31 m. over havoverfladen. Watujara, Aemuri, Bajawa, Napunmere og Koponggena er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. Roworeke East Busterminal er busstationer og stopper tæt på byen. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Aktiviteter, Seværdigheder og Attraktioner

Forslag til attraktioner, museer, aktiviteter, events, oplevelser, steder og destinationer, der kan være værd at besøge under din rejse til Ende. De mest interessante haver i centrum er Rendo Park. Hvis i har lyst til at nyde udsigten, er Sunrise point (Inspiration Point) og 30 min walk starts from here to Moni centrale udsigtspunkter. Fascinerende og smukke plantager, grønne områder og parker beliggende i byen er Museum Tenun Ikat og Park Renungan Bung Karno. Tæt på centrum er Stadion Marilonga. Se feriestedets forskellige hold spille eller har I lyst til fodbold? Eller se en koncert? En dag på byens museum og kunstgallerier? Disse er placeret i den centrale del af byen: Situs Rumah Pengasingan Bung Karno og Tenun Ikat Museum. Dutch House er interessante ruiner af gamle bygninger og genstande.

Rejsemål med billeje i nærheden af, Ende

Billeje i lufthavne i nærheden: Lej en bil Ende-Isi Lufthavn, Sammenligne lejebiler Wai Oti-Frans Xavier Seda Lufthavn og Søg efter billeje i Bajawa Lufthavn. Billig SUV-udlejning i Ende. Lej en bil i byer i regionen: Billige lejebiler Kupang, Biludlejning Labuan Bajo, Lejebiler Waingapu, Maumere og Atambua.

Biludlejningsselskaber i Ende, Indonesien

For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Avis, Europcar, Hawk, TRAC Astra og Eazy Rent. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Ende-Isi Lufthavn, Wai Oti-Frans Xavier Seda Lufthavn og Bajawa Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Ende kundeanmeldelser & ratings