Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Blitar

Sammenlign biludlejningsselskaber Blitar

Bedste pris på billeje i Blitar

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Blitar, regionen Jawa Timur, Indonesien. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Blitar - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenligning af lejepriser og billeje fra flere selskaber i byen Blitar i Indonesien. Find de bedste priser på biludlejning. Det betaler sig at sammenligne, før du bestiller. I nogle mindre byer kan lokale virksomheder have meget konkurrencedygtige priser.

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i Jawa Timur, Avis, Hawk, Europcar. Vi har nem og sikker booking af biludlejning online. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning på Blitars jernbanestationer rejsecentre og lufthavne som Malang Abdul Rachman Saleh Lufthavn 63 km.

Oplysninger om Blitar

Om byen Blitar (Kota Blitar, Belitar), som er beliggende i delen Jawa Timur, regionen Jawa Timur, Indonesien. 11. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Indonesiens 92. største by. I byen bor ca. 132 400 (2018). Uanset om du kun besøger Blitar i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Kepanjen Kidul, Wirayudan, Magersaren, Masjid og Karanglo. Beliggende omkring 180 meter over havoverfladen. Store nabobyer er Malang (ca 746 700 indb), Kediri (ca 235 100 indb), Lawang (ca 159 400 indb) og Jombang (ca 126 500 indb). Terminal Patria er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Attraktioner, Seværdigheder og Aktiviteter

Nogle forslag til arrangementer, attraktioner, museer, aktiviteter, oplevelser, steder og destinationer i Blitar, der kan være værd at besøge under din ferie. Alun Alun Blitar og Kebon Rojo Patria Blitar er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Pasar Legi og Blitar Square er indkøbscentre i byen, hvis du er ivrig efter at shoppe og handle. Tæt på centrum er Stadion Gelora Supriyadi. Se feriestedets forskellige hold spille eller har I lyst til fodbold? Eller se en koncert?

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Juanda Lufthavn og Billeje Abdul Rachman Saleh Lufthavn. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen.

Biludlejningsselskaber i Blitar, Indonesien

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Europcar, Eazy Rent, Avis, Hawk og TRAC Astra. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Abdul Rachman Saleh Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Blitar kundeanmeldelser & ratings