Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Batang

Sammenlign biludlejningsselskaber Batang

Bedste pris på billeje i Batang

Søg og sammenligne priser på biludlejning i byen Batang, regionen Jawa Tengah, Indonesien. Når du lejer gennem os, forventes ingen overraskelser at afhente din lejebil ved ankomsten. Priser inkluderer lufthavnsafgifter, ubegrænset fri kilometertal og obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at finde billige udlejningsbiler online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Batang - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Batang i Indonesien. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Centralt i Batang beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hawk, Europcar mv. Billeje på Batangs lufthavne som Semarang Achmad Yani International Lufthavn 66 km og Karimunjawa Lufthavn 80 km, togstationer og rejsecentre osv. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte.

Fakta om Batang

Batang er beliggende i kommunen Jawa Tengah, Jawa Tengah regionen, Indonesien og er en by. Er den 14. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Indonesiens 114. største by. Nærliggende andre større byer er Semarang (ca 1 288 100 indb), Purwodadi (ca 150 200 indb), Pati (ca 122 800 indb) og Kudus (ca 92 200 indb). Balongarto, Ngelak, Sejiwo og Empurancak er små byer, forstæder og landsbyer, der ligger i nærheden. I byen bor ca. 115 500 (2018). Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Byen ligger omkring 14 m over havets overflade. Terminal Jepara er busstationer og stopper tæt på byen. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Jawa Tengah.

Attraktioner, Seværdigheder og Aktiviteter

Nogle forslag og tips om steder, aktiviteter, events, attraktioner, museer, oplevelser og destinationer, der kan være værd at besøge under din ferie i Batang. Pantai Bandengan, Mabes, Pantai Empu Rancak, Rumah mlonggo og Obyek Wisata Pantai Kartini er udsigtspunkter placeret i byen, hvor du kan få et overblik over byen.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Semarang-Achmad Yani Lufthavn. Sammenlign langsigtet, lej for en dag, et år, en hel måned, uge, det antal dage, du ønsker eller weekend i Batang.

Biludlejningsselskaber i Batang, Indonesien

Europcar, Eazy Rent, Avis, Hawk og TRAC Astra er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Semarang-Achmad Yani Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Batang kundeanmeldelser & ratings