Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Ambon

Sammenlign biludlejningsselskaber Ambon

Bedste pris på billeje i Ambon

Prissammenligning på biludlejning i byen Ambon, regionen Maluku, Indonesien online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Ambon - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Ambon, Indonesien. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet.

Nem og sikker billejebooking online. Søg på by, lufthavn osv. og vælg afhentningsstedet, søg efter alle typer af emner. Biludlejning på Ambons rejsecentre, togstationer og lufthavne som Ambon Pattimura Lufthavn 11 km og Amahai Lufthavn 91 km, AMQ og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Pelni Terminal, POKA, Galala, Havn Yos Sudarso, Pelni Ticket Office. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24 timer før bilen skal afhentes. For at finde den bedste pris sammenligner vi følgende biludlejningsfirmaer og virksomheder: Europcar, Avis, Hawk.

Mere om Ambon

Ambon (Kota Ambon, Amboyna, Amboina, Ambun, Ambon City) er en by beliggende i kommunen Maluku, Maluku regionen, Indonesien. Er regionens amtssæde. 1. største by i form af beboere i regionen og Indonesien 29. største by. Byen er ca. 12 m. over havoverfladen. Store nabobyer er -. Uanset om du kun besøger Ambon i løbet af dagen eller skal opholde dig i lang tid, så er der noget at foretage dig. Læs mere længere nede. Få også tips om lokale virksomheder. Soa Ema, Pulogansa, Soa Kilang, Urimessing og Tanah Tinggi er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. En by på omkring 355 600 (2018) indbyggere. Bemo Terminal er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Få også tips om lokale virksomheder.

Aktiviteter, Attraktioner og Seværdigheder

Tænker du på, hvad der er at lave og se i Ambon? Her er nogle forslag til aktiviteter, seværdigheder, museer, begivenheder, destinationer, steder og oplevelser, der kan være værd at besøge under din ferie. Gedung Serba Guna, Siwalima Ethnological Museum, Museum Siwalima og Siwalima Maritimt Museum ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier? Skønne og smukke grønne områder, parker og plantager Pattmura Park, værd at se. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Pattimura 9 km. Nær Ambon er værd at se slotte såsom Slot Amsterdam og Fort Rotterdam. Fort Rotterdam er fascinerende gamle forter, slotte og fæstninger beliggende i byen. MCM Malaku City Mall er indkøbscentre i byen, hvis du er ivrig efter at shoppe og handle.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Ambon Pattimura Lufthavn.

Biludlejningsselskaber i Ambon, Indonesien

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, TRAC Astra, Hawk, Eazy Rent, Avis og Europcar. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Ambon Pattimura Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Ambon kundeanmeldelser & ratings