Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Koronadal

Sammenlign biludlejningsselskaber Koronadal

Bedste pris på billeje i Koronadal

Prissammenligning på biludlejning i byen Koronadal, regionen Soccsksargen, Filippinerne online. Søg og book biludlejning i tre trin. Når du søger og bestiller en lejebil via os, er der ingen problemer med afhentning ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometerafstand, obligatoriske forsikringer og lufthavnsafgifter, lokale skatter og gebyrer mv. Autoprio.dk kan hjælpe dig med at søge efter lejebiler.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Koronadal - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Koronadal i Filippinerne. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

I Soccsksargen ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Thrifty, Hawk, National, Hertz, Enterprise, Avis, Europcar, Budget. Biludlejning på Koronadals jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Allah Valley Lufthavn 18 km, General Santos International Lufthavn 62 km og Lwbak Lufthavn 89 km. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Mere om Koronadal

Koronadal (Marbel) er beliggende i kommunen Province of South Cotabato, Soccsksargen regionen, Filippinerne og er en by. Er regionens amtssæde. Er den 4. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Filippinernes 77. største by. Der bor ca. 125 500 (2018) indbyggere i byen. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Koronadal. Buayan, Makilala, Lutayan, Malandag, Norala, Guihing Proper, Padada, Avanceña, Malbo, Taplan og Selken er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Nærliggende andre større byer er General Santos (ca 679 600 indb), Digos (ca 116 100 indb), Kidapawan (ca 79 700 indb) og Polomolok (ca 64 000 indb). Byen er omkring 52 m. over havoverfladen. Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Yellow Bus Line og Tampakan Jeepney Terminal. Læs mere om, hvilke virksomheder der findes i landet.

Seværdigheder, Aktiviteter og Attraktioner

På besøg og turist i Koronadal? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Oplev en forlystelsespark, vandland eller temapark, så er der disse muligheder Banga public plaza. Vil du gøre noget sjovt med hele familien? Afsæt en dag til at shoppe og handle? Gaisano Mall ligger inden for gåafstand. For at se og opleve fodbold, sport og koncerter, er der South Cotabato Cultural Gym.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje Davao Lufthavn, Billeje General Santos Lufthavn og Søg efter billeje i Cotabato Awang Lufthavn.

Biludlejningsselskaber i Koronadal, Filippinerne

I regionen er biludlejningsselskaber og virksomheder som Intl Car Rentals, National, Enterprise, Europcar, Avis, Hawk, CDO Rent a Car, Safe Ride Car Rental, Right Cars, Thrifty, Viajero, Budget og Hertz. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som General Santos International Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Koronadal kundeanmeldelser & ratings