Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Dominikanske Republik

Sammenlign biludlejningsselskaber Dominikanske Republik

Bedste pris på billeje i Dominikanske Republik

Prissammenligning på billeje på tværs af Dominikanske Republik online. Søg og book et køretøj i enkle trin. Når du booker en udlejningsbil via os, er der ingen problemer som afventer ved ankomsten. Prisen inkluderer ubegrænset fri kilometertal, obligatorisk forsikring og lufthavnsafgifter, lokale skatter og afgifter. God pris for familie-, økonomi- og luksusbiler. Vi kan hjælpe dig med at søge biludlejning i Dominikanske Republik. Hvis du kun ønsker at leje et køretøj fra en virksomhed, som du allerede kender navnet på, kan du vælge det fra søgelisten.

Visa, Mastercard, Digicert

Tips og råd, når du leder efter en lejebil i Dominikanske Republik

Her har vi samlet nogle tips til, hvad du skal overveje, når du leder efter en lejebil i Dominikanske Republik og i regioner/stater som .

Lav en hurtig inspektion ved afhentning

Efterse og undersøg lejebilen, når du afhenter den. Tjek at alle skader, ridser og buler er med i tilstandsrapporten. Tjek hvor stor selvrisikoen er! Det, der ofte skelner mellem mindre, billigere virksomheder i Dominikanske Republik og større globale virksomheder, er selvrisikoens størrelse. Læs også betingelserne grundigt, når det kommer til hvordan bilen skal returneres. Mindre lokale virksomheder kan have et administrationsgebyr, hvis bilen skal returneres med tom tank. Eventuelle gebyrer fremgår af vores vilkår og betingelser, når du ansøger.

Fyld bilen op, før du returnerer den

Forskellige virksomheder har forskellige brændstofbetingelser. Skal bilen tankes op inden retur, så gør det for at undgå ekstra gebyrer fra biludlejningsfirmaet. Nogle mindre firmaer har et administrationsgebyr for tankning af bilen, hvis den skal stå tom, hvilket fremgår af betingelserne men ikke altid i totalprisen. Se ekstra nøje på tankningsreglerne! Hvis virksomheden har Afhentning fuld, aflever tom så kan der være et administrativt gebyr for tankning. Eventuelt gebyr oplyses ved reservationen. Det er ofte de billigere firmaer, der har Afhentning fuld, aflever tom.

Sammenlign priser fra flere firmaer og bestil lejebilen på internettet

Lej en bil billig i Dominikanske RepublikAt søge og bestille billeje på internettet bliver billigere, og det er nemmere og tager kortere tid. Sammenlign mange virksomheder og sider for at finde den bedste pris. Autoprio.dk sammenligner flere virksomheder på samme tid i en enkelt søgning via Cartrawler. Vi ejer ingen biler men sammenligner kun priser fra forskellige firmaer som f.eks. Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo og Dollar osv.

Er der flere af jer, der skal køre bilen? Hvor skal du hen?

Ekstra driver? Hvis mere end én person kører bilen, skal dette oplyses ved reservationen eller hos virksomheden ved ankomst. Husk at der kan være restriktioner på at køre bilen til andre lande og tage bilen fra eller til øer som .

Gennemgå kontrakten og vilkårene omhyggeligt

Gennemgå og læs lejebetingelserne, inden du bestiller lejebilen. Autoprio.dk tilbyder udlejningsbiler fra flere forskellige udlejningsbilselskaber og betingelserne er forskellige mellem de forskellige selskaber. Mindre virksomheder kan have administrative gebyrer, der skal betales på stedet, der vedrører tankning efter hjemkomst. Eventuelle gebyrer oplyses ved reservationen. Gennemgå og læs kontrakten, når du afhenter din lejebil. Autoprio.dk tilbyder billige lejebiler fra flere forskellige udlejningsbilselskaber i Dominikanske Republik og kontrakten er forskellig mellem de forskellige selskaber. Hvis der er noget, du ikke forstår i kontrakten, så spørg en fra virksomheden på stedet eller kontakt os direkte.

Er gratis kilometer/fri miles inkluderet?

Tjek at fri kilometer er inkluderet i lejen. Hvis fri kilometer ikke er inkluderet, skal du kontrollere, at antallet af kilometer i kontrakten er tilstrækkeligt. Alle større virksomheder har ubegrænset kilometertal, men billigere virksomheder kan have en maksimal kilometertal pr. dag.

Book så tidligt som muligt

Bestil så tidligt som muligt, det vil normalt være dyrere, hvis du venter. I store byer som Santo Domingo, Santiago de los Caballeros, San Pedro de Macorís, La Romana, Bella Vista, San Cristóbal, Puerto Plata, San Francisco de Macorís, Salvaleón de Higüey og Concepción de La Vega stiger priserne ofte, jo senere du bestiller. Det kan også være svært at finde biler i større lufthavne som Punta Cana Lufthavn, Las Américas-Punta Cauceda Lufthavn, La Isabela-Santo Domingo Lufthavn, Cibao-Santiago Lufthavn, La Romana Lufthavn, Puerto Plata Lufthavn, Samaná El Catey Lufthavn, El Portillo Lufthavn, Herrera Lufthavn og María Montez Lufthavn, hvis du venter for længe.

Ofte stillede spørgsmål om billeje i Dominikanske Republik

Kan jeg leje en bil, hvis jeg er under 25 eller over 75 i Dominikanske Republik?

Ja, de fleste biludlejningsagenter har en min. aldersgrænse på 21 år ved leje. Dog kan kravene variere afhængigt af biludlejningsagent og destinationsland. Bemærk venligst, at der kan tillægges yderligere gebyrer, hvis den primære chauffør er under 25 eller over 75 år gammel, til dækning af de ekstra forsikringsomkostninger. Alle ekstra gebyrer vil blive angivet på tidspunktet for reservationen under oversigten over gebyrer, før du bekræfter reservationen.

Kan jeg reservere uden et kreditkort i Dominikanske Republik?

Ja. Du kan foretage en reservation uden et kreditkort. Bemærk, at selv hvis du vælger at betale med debitkort, bliver du på tidspunktet for afhentning nødt til at opgive et gyldigt kreditkort i førerens navn, da udlejningsagenten kræver et kreditkort, hvorfra de kan opkræve depositum for lejen. Accepterede kreditkort ved afhentning er MasterCard, Visa og i nogle tilfælde American Express.

Hvor kan jeg tegne lejebilsforsikring i Dominikanske Republik?

Vi anbefaler, at du tegner selvrisiko ved reservationen (AXA Assistance). Vores forsikringspartnere tilbyder en komplet selvrisiko pakke, der er op til 50% billigere end du ville betale ved biludlejerens skranke. Omkostninger og betingelser for forsikringen vil blive vist i løbet af booking.

Er der ekstra gebyrer for drop off på et andet sted i Dominikanske Republik?

Ja, i de fleste tilfælde vil biludlejeren opkræve et ekstra gebyr, hvis du ønsker at returnere køretøjet på et andet sted. Vi vil tydeligt angive, om engangsafgiften er inkluderet i lejeprisen, eller hvad ekstra omkostninger kan opstå på tidspunktet for booking.

Find en udlejningsbil i Dominikanske Republik - Søg, Sammenlign & Spar

Billeje hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring indtil 24 timer før bilen skal afhentes. Nem og sikker lejebilsbooking online. Autoprio.dk kan tilbyde biludlejning i Dominikanske Republiks fleste byer, terminaler, rejsecentre og de fleste lufthavne.

Vi sammenligner lejepriser og billeje fra flere virksomheder på alle de populære destinationer i Dominikanske Republik og finder de bedste priser på udlejningsbiler. Søg og book i byerne Santo Domingo, Santiago de los Caballeros, Santo Domingo Oeste, Santo Domingo Este, San Pedro de Macorís, La Romana, Bella Vista, San Cristóbal, Puerto Plata, San Francisco de Macorís, Salvaleón de Higüey, Concepción de La Vega, Punta Cana. Vi oplister priser fra virksomheder, der er sikre og kvalitetsgodkendte, så der ikke bliver problemer, når du ankommer.

Fakta om Dominikanske Republik

Dominikanske Republik (Dominikanske Republik) har omkring 9 824 000 indbyggertal og er beliggende i Nordamerika. Samlet areal på 48 730 km². Dominikanske Republik er det 88. største land i forhold til indbyggertal og 134. største i areal i verden. 6. største land i forhold til indbyggertal og 11. største i areal i Nordamerika. De største regioner/stater/amter er Provincia de Santo Domingo, Distrito Nacional, Provincia de Santiago, Provincia de San Cristóbal, Provincia de La Vega, Provincia de Puerto Plata, Provincia de San Pedro de Macorís, Provincia Duarte, Provincia de San Juan, Provincia Espaillat, Provincia de La Romana, Provincia de Azua, Provincia de La Altagracia, Provincia de Monte Plata, Provincia de Barahona, Provincia de Peravia, Provincia de Monseñor Nouel, Provincia de Valverde, Provincia Sánchez Ramírez, Provincia María Trinidad Sánchez, Provincia de Monte Cristi, Provincia de Hermanas Mirabal, Samaná Province, Provincia de Baoruco, Provincia de El Seibo, Provincia de Hato Mayor, Provincia de Elías Piña, Provincia de San José de Ocoa, Provincia de Dajabón, Provincia de Santiago Rodríguez, Provincia de Independencia og Provincia de Pedernales af i alt 32. Alternative navne er Haití Español, República de Santo Domingo, Dominikanske Republik, Quisqueya, Santo Domingo, Spanish Haiti, Dominican Republic, República Dominicana. Hovedstaden er Santo Domingo, hvor der bor omkring 2 201 900 indbyggere. Hvis du vil ringe til landet, skal du bruge landekoden ++1-809 and 1-829. Se vejrudsigten og kort over Dominikanske Republik. Vi rådgiver om og anbefaler seværdigheder, museer, oplevelser og destinationer, som du kan besøge under dit ophold i landet. Haiti er nabolande. Er det inkluderet i prisen at krydse landegrænser? Normalt ikke, biludlejningsfirmaer kan opkræve et gebyr for kørsel på tværs af landegrænser til Haiti. Alle ekstra omkostninger er betalt direkte ved udlejning i lokal valuta Peso (DOP). Det kan ses i vilkår og betingelser for booking, om det er tilladt at krydse landegrænser samt til hvilke lande. Peso (DOP) er den officielle valuta for køb og handel. Alto de la Bandera (2842 m), Loma de la Calentura (0 m), Loma Zumbador (0 m), Loma de las Zarzas (0 m) og Loma de Yujo (0 m) er de højeste fem bjerge i landet. Sider på internettet har typisk topdomænet .do. Spanish er sprog, der anvendes i landet. De fem største byer er Santo Domingo (ca 2201900 indb), Santiago de los Caballeros (ca 1200000 indb), Santo Domingo Oeste (ca 701300 indb), Santo Domingo Este (ca 700000 indb), San Pedro de Macorís (ca 217900 indb).

Turistattraktioner og aktiviteter i Den Dominikanske Republik

Zoologiske haver, akvarium, tropicarium, terrarium, tropiske hus og dyreparker beliggende i Dominikanske Republik er Zoo Dom, Parque Zoologico Nacional, Manati Park, Entrada Zoologico, Parque Zoológico y Botánico Municipal og Granja de pollo. Brug en dag på at kigge på dyr? Leder du efter aktiviteter og oplevelser med børnene? Oplev en forlystelsespark, vandland eller temapark, så er der disse muligheder Ocean World Park og Tam Tam Splash.

Billig biludlejning med ubegrænset antal kilometer i Den Dominikanske Republik

Der er mange forskellige modeller og størrelser af biler at vælge imellem. Køretøjstyper og biltyper i Dominikanske Republik: Økonomi (Economy), Økonomi elite (Economy elite), Mellemstørrelse elite (Intermediate elite), Fuldstørrelse (Fullsize), Stationcar / stasjonsvogn / kombibiler / familiebiler (Estate), Kompakt (Compact), Elektriske biler (Electric cars), Cabriolet (Convertible), Eksotiske biler (Exotic), Medium SUV, 7-sæders minivan / minibus (7 seat minivan), Standard, 5-sæders minivan / minibus (5 seat minivan), Hybrid biler (Hybrid cars), Minivan / minibus (Minivan), Mini, Kompakt elite (Compact elite), Stor lastbil (Large truck), Premium, Fuldstørrelse Elite (Fullsize elite), Luksus / sportsvogn elite (Luxury elite), Lastvogn / flyttevogn (Cargo van), Mellemstørrelse (Intermediate), Lille SUV (Small SUV), Specielle biler (Special), SUV / Jeep / 4×4 (SUV), 9-sæders minivan / minibus (9 seat minivan), Luksus / sportsvogn (Luxury), Knallert (Moped), Lille medium lastbil (Small-medium truck), Mini elite. Større byer og populære destinationer har flere biltyper at vælge imellem. Hvis du ønsker at leje en luksusbil, så søg i de store lufthavne og mest populære destinationer i de største regioner såsom Provincia de Santo Domingo, Distrito Nacional, Provincia de Santiago, Provincia de San Cristóbal, Provincia de La Vega, Provincia de Puerto Plata, Provincia de San Pedro de Macorís, Provincia Duarte, Provincia de San Juan, Provincia Espaillat, Provincia de La Romana, Provincia de Azua, Provincia de La Altagracia, Provincia de Monte Plata, Provincia de Barahona, Provincia de Peravia, Provincia de Monseñor Nouel, Provincia de Valverde, Provincia Sánchez Ramírez, Provincia María Trinidad Sánchez, Provincia de Monte Cristi, Provincia de Hermanas Mirabal, Samaná Province, Provincia de Baoruco, Provincia de El Seibo, Provincia de Hato Mayor, Provincia de Elías Piña, Provincia de San José de Ocoa, Provincia de Dajabón, Provincia de Santiago Rodríguez, Provincia de Independencia og Provincia de Pedernales mfl. Det kan være svært at finde specialbiler i højsæsonen, så søg i god tid for at være sikker på at finde den bil, du ønsker.

Eksempler på biler, der kan lejes i Dominikanske Republik er Kompakt elite, Stationcar / stasjonsvogn / kombibiler / familiebiler, Mini elite, Stor lastbil, Fuldstørrelse Elite, etc. Mellemstørrelse: f.eks. Toyota Avensis, Chevrolet Cobalt, Suzuki Vitara, etc. 9-sæders minivan / minibus: f.eks. Renault Trafic, Hyundai H1, 5-sæders minivan / minibus, Lille medium lastbil, Elektriske biler, Knallert, Specielle biler, etc. Fuldstørrelse: f.eks. Chevrolet Epica, etc. Lastvogn / flyttevogn: f.eks. Mitsubishi L200, Nissan Pickup, Mitsubishi L200 Pickup, Luksus / sportsvogn elite, Premium, Medium SUV, etc. Minivan / minibus: f.eks. Hyundai H1, Suzuki APV, Toyota Minibus, Cabriolet, etc. SUV / Jeep / 4×4: f.eks. Hyundai Santa Fe, Ford Escape, Hyundai Tucson, Mercedes GLC, etc. 7-sæders minivan / minibus: f.eks. Chrysler Voyager, Peugeot 807, Opel Zafira, Suzuki APV, Økonomi elite, Mellemstørrelse elite, Luksus / sportsvogn, etc. Kompakt: f.eks. Nissan Almera, Nissan Versa, Ford Focus, etc. Standard: f.eks. Mazda BT50, Hyundai Sonata, Eksotiske biler, Lille SUV, etc. Økonomi: f.eks. Toyota Yaris, Opel Corsa, Hybrid biler, etc. Mini: f.eks. Chevrolet Sonic, Kia Picanto, etc. og andre. I mindre byer og på øer som Cayo de Willy, Cayo Vigía, Tororú, Tercero, Cayo del Sur, Isla Saona, Cayo Redondo, Cayo Ratón, Ratas, Cayo Puerto Viejo, Cayito de Puerto de Luis, Cayo Puerto Corral, Cayo Puertecito, Cayo Pisaje, Piedra Negra, Cayo Pelú, Cayo del Papayo, Cayo de Pancho Macho, Cayo Paloma, Cayo Negro, Muertos, Monte Grande, Monte Chico, Cayo Mondesí, Isla María, Islote Manga de Yagua, Cayo Los Corozos, Cayo Linares, Cayo Limón, Cayo Levantado, Cayo Levantado, Cayo de Las Flechas, La Piedra, Isla La Matica, Cayo La Farola, Cayo La Bocaina, Piedra de La Ballena, Cayo Jackson, Hispaniola, Piedra Grapín, Cayo de la Garza og Cayo Garza, er udbuddet dog mindre.

Færdselsregler og kørsel

Som i andre lande på jorden, kan antallet af færdselsregler i Dominikanske Republik udfylde en bog. Men ofte er der ikke noget problem at køre og leje en bil. I de store byer som Santo Domingo, Santiago de los Caballeros, Santo Domingo Oeste, Santo Domingo Este, San Pedro de Macorís, La Romana, Bella Vista, San Cristóbal, Puerto Plata, San Francisco de Macorís, Salvaleón de Higüey, Concepción de La Vega, Punta Cana kan nogle gange være svært at køre, i myldretiden kan der være lange køer og vanskeligt at finde parkering. Lær de vigtigste trafik-og parkeringsregler at kende, så din rejse bliver sikker og følger loven.

Tips til at finde biludlejning i Dominikanske Republik

Book din bil i Dominikanske Republik før turen, det er næsten altid billigere. Book så tidligt som muligt, da det normalt bliver dyrere jo tættere på afrejsedatoen du kommer. Hvis din bil skal afhentes i en lufthavn, skal du bestille, før du rejser, lufthavne såsom Punta Cana International Lufthavn, Punta Cauceda Las Américas International Lufthavn, Santo Domingo La Isabela Dr. Joaquin Balaguer International Lufthavn, Cibao Santiago International Lufthavn, La Romana Casa de Campo International Lufthavn, Puerto Plata Sosua Gregorio Luperón Lufthavn, Samaná El Catey Presidente Juan Bosch Lufthavn, El Portillo Samaná National Lufthavn og Herrera Lufthavn. Når du søger efter biludlejning i Dominikanske Republik, autoprio.dk sammenligner rentacarnow.com f.eks. disse virksomheder: Payless, National, Enterprise, Alamo, Europcar, InterRent, Firefly, Thrifty, Dollar, Sixt, Mex, Budget, Avis, Hertz.

Destinationer med billeje i Dominikanske Republik

Sammenlign biludlejning i områder som f.eks: -. Sammenlign antallet af dage, du ønsker, uge, weekend, lej for en dag, et år, en hel måned eller langsigtet i Dominikanske Republik. Biludlejning i byer som f.eks: Søg efter billeje Santo Domingo, Billige lejebiler Santiago de los Caballeros, Biludlejning San Pedro de Macorís, La Romana, Bella Vista, San Cristóbal, Puerto Plata, San Francisco de Macorís, Salvaleón de Higüey, Concepción de La Vega, Punta Cana, Santa Cruz de Barahona, Bonao, San Juan de la Maguana, Bajos de Haina, Baní, Moca, Azua, Villa Francisca og Mao. Biludlejning i lufthavne som f.eks: Billeje Punta Cana Lufthavn, Billeje Las Américas-Punta Cauceda Lufthavn, Biludlejning La Isabela-Santo Domingo Lufthavn, Cibao-Santiago Lufthavn, La Romana Lufthavn, Puerto Plata Lufthavn, Samaná El Catey Lufthavn, El Portillo Lufthavn, Herrera Lufthavn og María Montez Lufthavn.

Biludlejningsselskaber vi sammenligner i Dominikanske Republik

Mex, Enterprise, Budget, Thrifty, InterRent, Dollar, Alamo, Sixt, Hertz, National, Payless, Avis, Europcar og Firefly er virksomheder autoprio.dk sammenligner i Dominikanske Republik for at finde den bedste pris.

Lejebil Dominikanske Republik kundeanmeldelser & ratings