Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Antofagasta

Sammenlign biludlejningsselskaber Antofagasta

Bedste pris på billeje i Antofagasta

Sammenlign priser på biludlejning i byen Antofagasta, regionen Antofagasta, Chile med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Nærliggende ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Europcar, Sixt, Budget, Hertz, Thrifty, Avis. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoprio.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Antofagasta - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Antofagasta i Chile. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Biludlejning på Antofagastas jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Antofagasta Cerro Moreno Andrés Sabella Gálvez Lufthavn 24 km, ANF og færge terminaler og havne (Antofagasta, Club de Yates de Antofagasta). Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. Europcar på Hotel Avenida Balmaceda 2575, Ocarrol på Don Hugo Robles Robles 313, Alamo på Avenida Argentina 2779, Hertz på Apto Cerro Moreno er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler.

Mere om Antofagasta

Antofagasta er beliggende i kommunen Provincia de Antofagasta, Antofagasta regionen, Chile og er en by. Er regionens amtssæde. Er den 1. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Chiles 3. største by. I byen bor ca. 309 800 (2018). Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Antofagasta. – er andre større byer, der ligger tæt på. Beliggende omkring 31 meter over havoverfladen. Playa Blanca er mindre forstæder, landsbyer og rejsemål, der ligger i nærheden. Sub Agencia, Turbus og Busterminal Cardenal Carlos Oviedo Cavada er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Provincia de Antofagasta.

Seværdigheder, Aktiviteter og Attraktioner

Ophold i lang tid i Antofagasta? Her er forslag til museer, aktiviteter, begivenheder, attraktioner, oplevelser, destinationer og steder, der kan være værd at besøge under din rejse. Tag et kig på statuer og monumenter af historiske personer og begivenheder som El Ancla. AutoClub Antofagasta 7 km er golfbaner i nærheden af resortet. Hvis du ønsker at spille noget golf eller planlægge en golfrejse. Balneareo el Trocadero, Nilda Point, Playa Antofagasta, Cúpula, Budeo, Casino Sub Oficiales Ejército, Balneario Municipal og Auto Club er nærliggende strande. Hvis du ønsker at slappe af og solbade på stranden et par dage.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Antofagasta Lufthavn. Billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering/ændring op til 24-48 timer før bilen skal afhentes i Antofagasta.

Biludlejningsselskaber i Antofagasta, Chile

Chilean, Sixt, Avis, Europcar, United Chile, Ocarrol, Rosselot, Alamo, Dollar, Enterprise, Ecarent, Keddy By Europcar, Koyer, Chilecar, Budget, Hertz, Econorent, National, OClock, Thrifty, Localiza, Advantage og InterRent er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Antofagasta Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Antofagasta kundeanmeldelser & ratings