Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Saguenay

Sammenlign biludlejningsselskaber Saguenay

Bedste pris på billeje i Saguenay

Sammenlign priser på biludlejning i byen Saguenay, provinsen Quebec, Canada med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Centralt beliggende er biludlejningsselskaber og virksomheder som Europcar, Budget, Hertz, Thrifty, Avis mv. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoprio.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Saguenay, Quebec - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Saguenay i Canada.

I Saguenay er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Enterprise på 1538 Boulevard Saint Paul Chicoutimi, National på 74 Rue Jacques Cartier Est Chicoutimi, Discount på 1741 Boulevard Talbot Chicoutimi mv. Biludlejning på Saguenays jernbanestationer (Terminus Jonquière), rejsecentre og lufthavne som Saguenay-Bagotville Lufthavn 11 km, Alma Lufthavn 44 km og Roberval Lufthavn 89 km, YBG. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Oplysninger om Saguenay

Om byen Saguenay, som er beliggende i delen Saguenay/Lac-Saint-Jean, provinsen Quebec, Canada. 6. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Canadas 40. største by. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Metabetchouan-Lac-a-la-Croix, Saint-Bruno, Saint-Ambroise, Saint-Gédéon, Chicoutimi. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Saguenay. Jonquière (ca 54 800 indb) og Alma (ca 29 500 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Byen er omkring 84 m. over havoverfladen. En by på omkring 143 700 (2018) indbyggere. Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Intercar Chicoutimi og Terminal STS Chicoutimi. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Saguenay/Lac-Saint-Jean.

Seværdigheder, Attraktioner og Aktiviteter

Tips og anbefalinger i Saguenay om aktiviteter, museer, oplevelser, attraktioner, steder, begivenheder og destinationer, som du kan besøge under din rejse. La Pulperie de Chicoutimi og Museum Petite Maison Blanche ligger tæt på byens centrum. En dag på Saguenays museum og kunstgallerier? Leder du efter historiske relikvier og oplevelser? Har du set gamle relikvier, ældre bygninger, antikviteter og kulturarv? Disse steder er i nærheden, Poste de Traite de Chicoutimi. Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er Jardin des Vestiges.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Saguenay-Bagotville Airport, Biludlejning Alma Airport og Lej en bil Roberval Airport. Billig SUV-udlejning i Saguenay.

Biludlejningsselskaber i Saguenay, Canada

Når du søger efter billeje, sammenligner vi disse biludlejningsfirmaer og selskaber: Green Motion, Payless, Mex, Alamo, Peel, Dollar, Discount, Avis, Hertz, Budget, National, Enterprise, Thrifty og Europcar, alle med lokale kontorer på stedet og i regionen. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Saguenay-Bagotville Airport, Alma Airport og Roberval Airport. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Saguenay kundeanmeldelser & ratings