Bedste pris på billeje i Saguenay

Sammenlign priser på biludlejning i byen Saguenay, provinsen Quebec, Canada med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Centralt beliggende er biludlejningsselskaber og virksomheder som Europcar, Budget, Hertz, Thrifty, Avis mv. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoprio.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Saguenay

autoprio.dk

Søgetips!

Tips! Søg efter by eller lufthavn, og vælg destinationen på listen. Søgning efter land eller f.eks. ø viser de største lufthavne. Find og book i god tid, hvis du ønsker en ekstra stor bil og/eller ekstra muligheder såsom sædehynde, højstol, barnestol, GPS, anhængertræk, tagbagagebærer osv. Lej en bil med envejsudlejning (one way), hvor du afhenter her og afleverer der til en anden by eller lufthavn.

Visa, Mastercard, Digicert

Sammenlign biludlejningsselskaber og spar penge
  • Vi sammenligner 1200 udlejningsfirmaer.
  • Ingen reservationsgebyrer eller skjulte gebyrer.
  • Forsikring og ubegrænset / fri antal kilometer.* FAQ >>
  • Biludlejning erfaring, der er let og problemfri.
  • Kundesupport tilgængelig 24/7. Gratis afbestilling / ændringer op til 24 timer før du afhenter bilen.
  • Gode priser på alle biltyper, herunder luksuskategori biler, minibusser, cabriolet, mini vans, Jeeps, SUV'er, 7-9 sæder, familie varevogne og biler med automatisk transmission og langvarig biludlejning.

Billig biludlejning i Saguenay, Quebec - Sammenlign priser før du bestiller!

Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Saguenay i Canada.

I Saguenay er der biludlejningsfirmaer og virksomheder som Enterprise på 1538 Boulevard Saint Paul Chicoutimi, National på 74 Rue Jacques Cartier Est Chicoutimi, Discount på 1741 Boulevard Talbot Chicoutimi mv. Biludlejning på Saguenays jernbanestationer (Terminus Jonquière), rejsecentre og lufthavne som Saguenay-Bagotville Lufthavn 11 km, Alma Lufthavn 44 km og Roberval Lufthavn 89 km, YBG. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Oplysninger om Saguenay

Om byen Saguenay, som er beliggende i delen Saguenay/Lac-Saint-Jean, provinsen Quebec, Canada. 6. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Canadas 40. største by. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Metabetchouan-Lac-a-la-Croix, Saint-Bruno, Saint-Ambroise, Saint-Gédéon, Chicoutimi. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Saguenay. Jonquière (ca 54 800 indb) og Alma (ca 29 500 indb) er andre større byer, der ligger tæt på. Byen er omkring 84 m. over havoverfladen. En by på omkring 143 700 (2018) indbyggere. Rejser du med bus? Disse stop og stationer er tæt på byen, Intercar Chicoutimi og Terminal STS Chicoutimi. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Saguenay/Lac-Saint-Jean.

Seværdigheder, Attraktioner og Aktiviteter

Tips og anbefalinger i Saguenay om aktiviteter, museer, oplevelser, attraktioner, steder, begivenheder og destinationer, som du kan besøge under din rejse. La Pulperie de Chicoutimi og Museum Petite Maison Blanche ligger tæt på byens centrum. En dag på Saguenays museum og kunstgallerier? Leder du efter historiske relikvier og oplevelser? Har du set gamle relikvier, ældre bygninger, antikviteter og kulturarv? Disse steder er i nærheden, Poste de Traite de Chicoutimi. Historiske ruiner og steder værd at se og interessante er Jardin des Vestiges.

Shopping i et indkøbscenter? Kan gøres på Place du Royaume og Place du Saguenay! Golfrejse og billeje? Le Ricochet 3 km er et par golfbaner beliggende i nærheden af byen.

Haver, Parker og Udsigtspunkter

Oplev en smuk botanisk have? Zone portuaire de Chicoutimi ligger inden for gåafstand. Hvis i har lyst til at nyde udsigten, er Parois descalade, Parc de la croix Sainte Anne og Bauxite Terminal centrale udsigtspunkter. Park l’Assomption, Hôtel de ville, Parc Christ Roi og Belvédère Beauregard er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager.

Billeje i lufthavne i nærheden

Billeje i lufthavne i nærheden: Biludlejning Saguenay-Bagotville Airport, Alma Airport og Roberval Airport.

Biludlejningsselskaber i Saguenay, Canada

I regionen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Dollar, Mex, Enterprise, Alamo, Payless, National, Hertz, Budget, Avis, Discount, Europcar, Peel, Green Motion og Thrifty mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Saguenay-Bagotville Airport, Alma Airport og Roberval Airport. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Saguenay kundeanmeldelser & ratings