Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Freeport

Sammenlign biludlejningsselskaber Freeport

Bedste pris på billeje i Freeport

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Freeport, regionen Freeport, Bahamas. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autoprio.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Freeport - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign priser på udlejningsbiler og billeje fra flere selskaber i byen Freeport, Bahamas. Find de bedste priser på biludlejning online. Sammenligning online kan være meget indbringende, mange mindre virksomheder kan ellers blive booket på stedet.

Billeje på Freeports lufthavne som Grand Bahama Freeport International Lufthavn 3 km, West End Lufthavn 32 km og Walker’s Cay Lufthavn 86 km, FPO, togstationer og rejsecentre osv og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Sunrise Resort & Marina (Running Mon), Knowles Marine. Vi kan tilbyde billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis annullering eller modifikation op til 24 timer, før bilen skal afhentes. Enkel, direkte og sikker biludlejning online. Med vores fritekstsøgning behøver du kun at skrive byen, beliggenhed osv. for at få en liste over valgmuligheder direkte. Thrifty på Grand Bahama er de virksomheder og biludlejningsfirmaer, vi sammenligner i byen/landet.

Oplysninger om Freeport

Om byen Freeport (Freeport City), som er beliggende i delen Freeport, regionen Freeport, Bahamas. Er regionens amtssæde. 2. største by med hensyn til antallet af indbyggere i regionen og Bahamass 3. største by. Lucaya (ca 46 500 indb), West End (ca 12 700 indb) og High Rock (ca 3 700 indb) er større nabobyer. Byen er omkring 6 m. over havoverfladen. I byen bor der ca. 26 900 (2018). Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er West End, High Rock, Lucaya. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Freeport.

Seværdigheder, Aktiviteter og Attraktioner

På besøg og turist i Freeport? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Få et overblik over hele byen? Container Terminal og Floating Drydock ligger i gåafstand fra byens centrum. Kings Bay Park, Independance Park, Regency Community Park, Royal Bahamian Estates Park og Xanadu Park er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager. Svømning og sol på stranden? Kan gøres på Lucaya Beach, Xanadu Beach, William’s Town Beach og Bahamia Beach. Tag en tur med din bil og besøg! På golfrejse og leder efter baner? Golfbanerne Reef Course 5 km og Fortune Hills Golf Course 8 km ligger i nærheden. Leder du efter aktiviteter og oplevelser med børnene? Vil du glide på en vandrutschebane? Forlystelsesparker, vandland og forlystelsesparker i nærheden af Freeport er for eksempel Pirates Cove.

Rejsemål med billeje i nærheden af, Freeport

Billeje i lufthavne i nærheden: Søg efter billeje i Grand Bahama Airport og Biludlejning South Bimini Airport. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Biludlejning i byer som f.eks: Søg efter billeje Nassau, Billeje Lucaya, Billige lejebiler West End, San Andros og George Town.

Biludlejningsselskaber i Freeport, Bahamas

Avis, Hertz, Budget, Thrifty, National, Alamo, Dollar og Coconut Car Rentals er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Grand Bahama Airport. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Freeport kundeanmeldelser & ratings