Enterprise åbner nyt kontor i Medellin International Airport

Enterprise har meddelt, at de har åbnet et kontor i Colombias Medellin International Airport. Den nye afdeling – som allerede tager imod reservationer – betjener Enterprise Rent-A-Car-kunder samt National Car Rental og Alamo Rent A Car. Enterprise Holdings ejer alle tre brands.

Medellin-Olaya Herrera LufthavnDen nye filial i Colombia, der ligger i landets næststørste lufthavn, repræsenterer virksomhedens forpligtelse til at betjene indenlandske og internationale kunder, når rejser åbner op rundt i verden. Siden pandemien begyndte, har virksomheden åbnet mere end 100 nye filialer verden over.

“Colombia er et stort marked for Enterprises globale vækst, da vi fortsætter med at udvide for at imødekomme behovene hos både forretnings- og ferierejsende, uanset hvor de vælger at tage hen,” siger Peter A. Smith, Vice President for Global Franchising hos Enterprise Holdings. Når internationale rejser begynder igen, er vi glade for at kunne betjene vores kunder over hele verden og holde vores løfte om at give dem en sikker og behagelig lejeoplevelse.

Medellin-filialen øger Enterprises tilstedeværelse i Colombia til 11 lokationer. Det er det seneste i virksomhedens igangværende internationale ekspansion i Latinamerika og omkringliggende områder. Enterprise Rent-A-Car fik sin debut i Latinamerika i 2015 og sluttede sig til National og Alamo-mærkerne.

Kunder i Colombia har også den ekstra fordel at modtage priser og gratis lejedage gennem to loyalitetsprogrammer: Enterprise Plus gennem Enterprise Rent-A-Car-mærket og den prisvindende Emerald Club gennem National Car Rental-mærket. Enterprise Plus og Emerald Club blev begge lanceret i Colombia i 2017.