Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Saumur

Sammenlign biludlejningsselskaber Saumur

Bedste pris på billeje i Saumur

Sammenlign priser på biludlejning i byen Saumur, regionen Pays de la Loire, Frankrig med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoprio.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Saumur - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Saumur i Frankrig. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Biludlejning på Saumurs jernbanestationer (Saumur (Saumur Rive Droite)), rejsecentre og lufthavne som Angers Loire Marcé Lufthavn 37 km, Cholet Le Pontreau Lufthavn 63 km, Tours Val de Loire Lufthavn 64 km, Chatellerault Targé Lufthavn 72 km og Le Mans Arnage Lufthavn 79 km, XSU. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Pays de la Loire ligger biludlejningsfirmaer og virksomheder som Europcar på Zi Ecoparc Boulevard Vallerots, Hertz 78 80 Avenue du General de Gaulle på 78 80 Avenue du Général de Gaulle.

Mere om Saumur

Saumur er beliggende i kommunen Département de Maine-et-Loire, Pays de la Loire regionen, Frankrig og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 10. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Frankrigs 235. største by. Byen er omkring 21 m. over havoverfladen. Nærliggende andre større byer er Angers (ca 168 300 indb), Tours (ca 141 600 indb), Joué-lès-Tours (ca 37 500 indb) og Bressuire (ca 20 700 indb). En by på omkring 33 200 (2018) indbyggere. Læs mere om, hvad byen har at tilbyde, når det kommer til oplevelser, og hvilke virksomheder der er i landet. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Sablé-sur-Sarthe, Avrillé, Les Ponts-de-Cé, Trélazé, Parthenay, Saint-Hilaire-Saint-Florent, La Croix Verte, Saint-Lambert-des-Levées og Bagneux. Busstationer og busstoppesteder i nærheden af ​​byen er Busstation og Parking du Château autocars. Få mere at vide om biludlejningsselskaber der findes i Département de Maine-et-Loire.

Seværdigheder, Aktiviteter og Attraktioner

Forslag og tips til at gøre i Saumur, attraktioner, steder, begivenheder, museer, oplevelser, aktiviteter og tips om destinationer til at besøge under dit besøg. Klosterkirke Fontevraud, Église Saint Denis ruines, Chapelle og Amphithéatre gallo romain er historiske ruiner af bygninger og objekter værd at se og studere. Museum Moteur og Museum Blindés ligger tæt på byens centrum. En dag på Saumurs museum og kunstgallerier? Dolmen (døde) Madeleine, Dolmen, Dolmen (døde) Saugré og Dolmen (døde) Forêt er interessante gamle relikvier, kulturarv, antikviteter og ældre bygninger. Vil du opleve historiske rester?

Se lokale akvarier og terrarier? Zoologiske haver, akvarium, tropicarium, terrarium, tropiske hus og dyreparker beliggende i nærheden af Saumur er Bioparc Zoo de Doué la Fontaine. Ser du på eksotiske dyr? Ancien hôtel de la Prévôté (Ancien château des Archevêques de Tours), Slot de (Slot) Brézé, Slot de (Slot) Coux, Slot de (Slot) Cunault og Slot d’Epinats er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Saumur. På golfrejse og leder efter baner? Golfbanerne Golf de Loudun Fontevraud 15 km og Golf de Saumur 3 km ligger i nærheden. Vintur og smag i regionen/området? Vingårde og vinproducenter i nærheden af Saumur er for eksempel Clos des Quarterons Domaine Amirault, Domaine du Hureau, La Seigneurerie og Bouvet Ladubay. Le Belvédère, Panoramaudsigt on the Château de Montsoreau and the village og Mont Soreau er udsigtspunkter placeret i byen, hvor du kan få et overblik over byen. Have Plantes, Parc Paysager du Clos Coutard og Esplanade du Clos Grolleau er beliggende i byen, hvis du ønsker at opleve smukke og interessante parker, grønne områder og plantager.

Rejsemål med billeje i nærheden af, Saumur

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Angers-Loire Lufthavn, Billeje Cholet-Le Pontreau Lufthavn, Billige lejebiler Tours Val de Loire Lufthavn, Chatellerault-Targé Lufthavn, Le Mans-Arnage Lufthavn, Poitiers-Biard Lufthavn, Laval-Entrammes Lufthavn og Niort-Souché Lufthavn. Sammenlign leje for en dag, langsigtet, et år, en hel måned, uge, weekend eller det antal dage, du ønsker i Saumur. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Nantes, Søg efter billeje i Angers, Biludlejning Le Mans, Saint-Nazaire og La Roche-sur-Yon.

Biludlejningsselskaber i Saumur, Frankrig

Centralt i Saumur beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise og Alamo mv. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Angers-Loire Lufthavn, Cholet-Le Pontreau Lufthavn, Tours Val de Loire Lufthavn, Chatellerault-Targé Lufthavn, Le Mans-Arnage Lufthavn og Poitiers-Biard Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Saumur kundeanmeldelser & ratings