Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Leszno

Sammenlign biludlejningsselskaber Leszno

Bedste pris på billeje i Leszno

Sammenligning af lejebilpriserne i byen Leszno, provinsen Storpolen, Polen. Med os venter der ikke ubehagelige overraskelser på at du skal afhente din lejebil, når du ankommer til din destination. Alle priser på autoprio.dk inkluderer ubegrænset fri kilometer, lufthavnsafgifter og nødvendig forsikring, lokale skatter og afgifter.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Leszno - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Leszno i Polen. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler. Biludlejning på Lesznos jernbanestationer, rejsecentre og lufthavne som Zielona Gora Babimost Lufthavn 63 km, Poznań Ławica Henryk Wieniawski Lufthavn 67 km og Wrocław Kopernikus Lufthavn 85 km. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes. I Storpolen er virksomheder og biludlejningsfirmaer som Panek S A på Dworcowa 1 mv.

Oplysninger om Leszno

Information om byen Leszno (Leshno, Lissa), beliggende i kommunen Leszno, Storpolen provinsen, Polen. Er centralt beliggende i området. 7. største by med hensyn til antallet af indbyggere i området og landets 80. største by/samfund. I byen bor ca. 63 600 (2018). Beliggende omkring 90 meter over havoverfladen. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Wschowa, Grodzisk Wielkopolski, Wolsztyn, Góra, Mosina, Wołów, Milicz, Zaborowo, Strzyżewice og Gronowo. Ligegyldigt hvor længe du planlægger at blive, er der ting at opleve og lave. Vi foreslår også, hvilke virksomheder du lejer fra i byen. De omkringliggende større byer, rejsemål er Poznań (ca 570 400 indb), Zielona Góra (ca 118 400 indb), Lubin (ca 77 500 indb) og Głogów (ca 68 500 indb). Dworzec Autobusowy w Lesznie er busstationer og stopper tæt på byen. Vi fortæller også om, hvilke firmaer man kan leje hos i Leszno.

Attraktioner, Aktiviteter og Seværdigheder

Tips og forslag til steder, begivenheder, aktiviteter, museer, attraktioner, oplevelser og tips om destinationer at besøge under dit besøg på Leszno. Afsæt en dag til at shoppe og handle? CH Manhattan, Galeria Zakątek, CH Nasze Leszno, Park Leszno, Arkadia og Galeria Leszno ligger inden for gåafstand. Har I lyst til at se en sport/kamp eller koncert? I nærheden af byen ligger Alfred Smoczyk Stadium og Tor speedrowerowy LKS Szawer Leszno. Se måske en lokal fodboldkamp? Sala Tradycji wsi Strzyżewice, Kunstgalleri Sztuki Museum Okręgowego og Museum Okręgowe ligger i nærheden. Måske skal I bruge en dag på byens museum og kunstgallerier?

Góra punkt widokowy og Observations tårn widokowa er inden for gåafstand af byens centrum for at få et overblik over hele byen. Seværdige parker, grønne områder og plantager for rekreation og afslapning er Park 17 Pułku Ułanów Wielkopolskich, Park im Jana Jonstona og Park Grody Leszczyńskie. Slot Rydzyna er nye og gamle slotte, der anbefales til et besøg og er placeret i Leszno. Besøg disse interessante historiske ruiner og steder, Fortyfikacje miejskie, Ruinerne kościoła pw św Marcina og Ruinerne starego wiatraka. Se på eksotiske dyr som strudser, løver og tigre? Tropiske huse, tropicarium, zoologisk have, dyreparker, akvarium og terrarium er Zoologiske Have Lesznie. Brug en dag på at kigge på dyr?

Rejsemål med billeje i nærheden af, Leszno

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Zielona Gora Lufthavn, Billeje Poznań-Ławica Lufthavn og Billige lejebiler Wrocław-Kopernikus Lufthavn. Vi giver dig mulighed for hurtigt og nemt at sammenligne resultater fra hundredvis af biludlejningssider på én gang. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Poznań, Søg efter billeje i Kalisz, Biludlejning Konin, Piła og Ostrów Wielkopolski.

Biludlejningsselskaber i Leszno, Polen

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Keddy By Europcar, InterRent, Green Motion, Firefly, Surprice, addCar, Global, Right Cars, Autoclick, Rentis og Express er de biludlejningsfirmaer og virksomheder, vi sammenligner i byen for at finde udlejningsbiler. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Wrocław-Kopernikus Lufthavn, Poznań-Ławica Lufthavn og Zielona Gora Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Leszno kundeanmeldelser & ratings