Priser fra kendte biludlejningsfirmaer, men også små lokale i Wismar

Sammenlign biludlejningsselskaber Wismar

Bedste pris på billeje i Wismar

Sammenlign priser på biludlejning i byen Wismar, delstaten Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland med online booking. Med vores søgemaskine kan du bestille en lejebil i 3 enkle trin. En lejet bil via os betyder ingen overraskelser, når lejebilen skal afhentes. Alle priser inkluderer lufthavnsafgifter, fri ubegrænset kilometerafstand og nødvendige forsikringer, lokale skatter og gebyrer mv. Lad autoprio.dk hjælpe dig med at finde biludlejning online.

Visa, Mastercard, Digicert

Billig biludlejning i Wismar - Sammenlign priser før du bestiller!

Sammenlign udlejningsbiler og leje af køretøjer fra flere virksomheder i byen, Wismar i Tyskland. Vi sammenligner store og små virksomheder og finder den bedste pris på alle typer af biler.

Centralt i Wismar beliggende er virksomheder og biludlejningsselskaber som Avis Wucherpfennig & Krohn på Kanalstraße 16, Sixt på Flinkerskoppel 3 mv. Biludlejning på Wismars jernbanestationer (Hagebök og Bad Kleinen), rejsecentre og lufthavne som Lübeck Blankensee Lufthavn 49 km, Rostock Laage Lufthavn 53 km, Schwerin Parchim International Lufthavn 56 km, Neustadt-Glewe flyveplads 60 km og Stralsund Barth Lufthavn 96 km og havne og færge terminaler, der ligger i nærheden er Alter Hafen, Hafen von Wismar, Wismar, Wasserwanderrastplatz Brunkowkai, Alter Hafen Wismar. Vi har en enkel og sikker booking af lejebiler online. Søg og vælg destination, søg efter land, by osv., og vælg på listen. Enkel billeje, hvor alt er inkluderet, ingen skjulte omkostninger og gratis afbestilling og ændring op til 24 timer før din bil skal afhentes.

Oplysninger om Wismar

Wismar er beliggende i kommunen Mecklenburg-Vorpommern, Mecklenburg-Vorpommern delstaten, Tyskland og er en by. Er en lokalitet beliggende i området. Er den 6. største by med hensyn til indbyggere i regionen og Tysklands 265. største by. I byen bor der ca. 45 300 (2018). Store nabobyer er Lübeck (ca 212 200 indb), Rostock (ca 198 300 indb), Schwerin (ca 96 600 indb), Güstrow (ca 31 200 indb) og Bad Oldesloe (ca 24 300 indb). Byen er omkring 1 meter over havets overflade. Mindre byer, landsbyer og forstæder i nærheden er Travemünde, Ratzeburg, Femern, Weststadt, Hagenow, Ludwigslust, Wismar West, Altstadt, Friedenshof og Sankt Jacobshof. Hvis du planlægger at blive længe og fejre ferien, er der ting at gøre og opleve. Vi anbefaler også, hvilke virksomheder du kan leje fra i Wismar. Wismar ZOB er stop og busstationer i nærheden af ​​byen. Vi foreslår også, hvilke virksomheder der kan lejes fra Mecklenburg-Vorpommern.

Seværdigheder, Aktiviteter og Attraktioner

På besøg og turist i Wismar? Her er nogle forslag og tips om aktiviteter, steder, begivenheder, attraktioner, destinationer, oplevelser og museer, der kan være værd at besøge under dit ophold. Skal der shoppes? Byens største indkøbscentre er f.eks. Burgwall Einkaufszentrum. På golfrejse og ønsker at afprøve de lokale golfbaner? Baner, der ligger i nærheden af byen, er for eksempel Golf Club Hohen Wieschendorf e V 10 km. Museum og kunstgallerier beliggende i Wismar og kan være interessante er Schabbellhaus, Welterbehaus, Technisches Landesmuseum og PhanTECHNIKUM (Technisches Landesmuseum Mecklenburg Vorpommern).

Rejsemål med billeje i nærheden af, Wismar

Billeje i lufthavne i nærheden: Billeje Lübeck Lufthavn, Billeje Rostock-Laage Lufthavn, Billige lejebiler Neumünster Airfield og Hamburg Lufthavn. Lej en bil under dit ophold i Wismar og udforsk de omkringliggende områder. Lej en bil i byer i regionen: Søg efter billeje Rostock, Søg efter billeje i Schwerin, Biludlejning Neubrandenburg, Stralsund og Greifswald.

Biludlejningsselskaber i Wismar, Tyskland

Vi sammenligner disse virksomheder og biludlejningsfirmaer i denne by og i regionen, Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, National, Enterprise, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, InterRent, Payless, Firefly, Flizzr, Global, Advantage, Hertz Dream Collection, King Rent og Buchbinder. Du kan normalt finde det største udvalg på lufthavne som Rostock-Laage Lufthavn og Lübeck Lufthavn. De store virksomheder har sædvanligvis kontorer i nærheden af lufthavnen.

Lejebil Wismar kundeanmeldelser & ratings